I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Suteikite vaikams nuo 9 metų galimybę pasinerti į Formulės-E komandos pasaulį su „LEGO® Technic“ NEOM McLaren Formula E Race Car modelio rinkiniu (42169). Surinkdami transporto priemonę berniukai ir mergaitės mėgausis maloniu projektu, o paskui galės išbandyti savo McLaren automobilio modelį naudodami jaudinančią dvigubo spyruoklinio mechanizmo funkciją, leidžiančią automobiliui įsibėgėti. Modelis taip pat turi vairavimo funkciją, todėl vaikai galės nustatyti automobilio važiavimo kryptį ir įsivaizduoti, kad lenktyniauja su McLaren komanda. Šis šaunus LEGO rinkinys bus puiki dovana vaikams, kuriems patinka žaislinės transporto priemonės ir lenktyniniai automobiliai.

„LEGO Technic“ konstravimo rinkiniai, skirti vaikams, pasižymi tikroviškomis detalėmis, kurios suprantamu būdu supažindina jaunuosius LEGO konstruotojus su inžinerija. O programėlėje „LEGO Builder“ vaikai mėgausis intuityviai perprantamo konstravimo nuotykiu, galės priartinti ir sukioti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius bei stebėti pažangą.

  • Automobilio NEOM McLaren Formula E modelis su spyruokliniu mechanizmu – konstravimo rinkinys, skirtas vaikams nuo 9 metų, leidžia mažiesiems lenktynių gerbėjams sukonstruoti nuosavą žaislinį lenktyninį automobilį su spyruokliniu mechanizmu.
  • Pašėlusio greičio pramogos – žaislinis McLaren automobilis turi dvigubo spyruoklinio mechanizmo funkciją, todėl vaikai gali paleisti jį lėkti ir pasijusti taip, tarsi dalyvautų prestižiškiausiose automobilių lenktynėse.
  • Vairuokite automobilį – su „LEGO® Technic“ NEOM McLaren Formula E Race Car rinkiniu vaikai gali judinti žaislinio automobilio ratus naudodami vairavimo funkciją ir mėgautis nesibaigiančiu kūrybišku žaidimu.
  • Lenktyninio automobilio dovana vaikams nuo 9 metų – rinkinys bus smagi dovanaberniukams ir mergaitėms, mėgstantiems transporto priemones ir konstruojamus žaislus.
  • Supažindinimas su inžinerija – konstruojami „LEGO® Technic“ modelių rinkiniai pasižymi tikroviškais judesiais ir mechanizmais, supažindinančiais jaunuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aiškios instrukcijos. Su programėle „LEGO Builder“ jaunieji kūrėjai patirs intuityviai suprantamo konstravimo nuotykį, kurio metu galės priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei stebėt pažangą.
  • Matmenys – 452 dalių rinkinyje esantis modelis yra per 6 cm aukščio, 31 cm ilgio ir 12 cm pločio.

42169_lifestyle-66015ddd42b77.jpg

Lenktynės su McLaren automobilio modeliu

Vaikai veržiasi į Formulės E komandos pasaulį konstruodami NEOM McLaren Formula E lenktyninį automobilį su užtraukimo veiksmu.

42169_hero-66015de23ef43.jpg

Įsivaizduokite lenktynes su McLaren komanda

Naudokite smagią dvigubo spyruoklinio mechanizmo funkciją, kad žaislinis automobilis įsibėgėtų.

42169_build-66015de90e944.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

42169_inthebox-66015defc55d0.jpg

Lenktyninio automobilio dovana vaikams nuo 9 m.

Rinkinys taps smagia dovana berniukams ir mergaitėms, mėgstantiems transporto priemones ir šaunius LEGO® rinkinius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42169 LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E Race Car, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42169 LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E Race Car.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42169 LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E Race Car

Kodas: 4040101-6996
Barkodas: 5702017583549
5039
6299
50,39 €
62,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus