I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Pasiūlykite vaikams išradingai žaisti su „LEGO® Friends“ mobilios kepyklėlės-vežimėlio (42606) rinkiniu, skirtu mergaitėms, berniukams ir vaikams nuo 6 metų. Vaidmenų žaidimus mėgstantys vaikai gali suvaidinti, kaip Alija apsilanko kepyklėlėje su savo kalyte Aira. Rinkinyje yra 2 mini lėlytės, šuns figūrėlė, vežimėlis, kepyklėlės talismanas ir daug priedų.

Su maisto rinkinio priedais vaikai, kurdami savo istorijas, gali padėti Žiuliui aptarnauti klientus iš nedidelės žaislinės transporto priemonės. Rinkinyje yra daug priedų – kruasanas, 2 makarunai, sausainių, sausainių indas, kavos aparatas, kavos puodelis, karšto šokolado detalė, arbatos puodelis, taip pat moneta ir knyga Alijai bei kaulas Airai.

„LEGO Friends“ visatoje gausu dovanų vaikams, mėgstantiems maisto gaminimo žaislus, su kuriais jie gali kurti nesibaigiančias istorijas ir atkartoti tikrus įvykius. Programėlė „LEGO Builder“ padės vaikams leistis į aiškų ir paprastą konstravimo nuotykį, kurio metu jie galės priartinti bei sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.

  • „LEGO® Friends“ mobilios kepyklėlės-vežimėlio rinkinys – 2 mini lėlytės, šuns figūrėlė, vežimėlis ir daugybė žaislinio maisto priedų mergaitėms, berniukams ir vaikams nuo 6 metų.
  • Vežimėlis su ratukais – vaikai, pasodinę Žiulį į mobilaus maisto vežimėlio vairuotojo vietą ir pastatę transporto priemonę į vietą, galės vaidinti, kaip Žiulis stovi už prekystalio ir aptarnauja klientus.
  • 2 mini lėlytės – rinkinyje yra „LEGO® Friends“ personažų Alijos ir Žiulio mini lėlytės ir šuns figūrėlė, tad išradingi žaidimai gali prasidėti iš karto.
  • Žaislinio maisto priedai vaikams – rinkinyje yra kruasanas, 2 makarunai, sausainių, sausainių indas, kavos aparatas, kavos puodelis, karšto šokolado detalė, puodelis, arbatos puodelis, moneta, knyga ir kaulas.
  • Dovana vaikams – rinkinys bus smagi dovana gimtadienio ar bet kuria kita proga mergaitėms, berniukams ir vaikams, mėgstantiems maisto gaminimo žaidimus.
  • „LEGO® Friends“ rinkiniai – atraskite kitus kūrybinius „LEGO Friends“ serijos rinkinius (parduodami atskirai), kurie supažindins mažuosius konstruotojus su įvairiais personažais vaidinant tikrus nuotykius.
  • 125 detalių rinkinyje esantis vežimėlis yra per 6 cm aukščio, 8 cm ilgio ir 4 cm pločio.

42606_lifestyle-65dd957526a87.jpg

Pasiruošę smagiam žaidimui!

Sužadinkite kūrybiškumą su mobilios kepyklėlės-vežimėlio konstruktoriumi, kuriame vaikai padeda Žiuliui aptarnauti klientus.

42606_hero-65dd957a4b942.jpg

LEGO® rinkinys įkvėps mažuosius konstruotojus

Mažieji konstruotojai nuo 6 metų gali surinkti vežimėlį ir jį naudoti pasakodami savo draugystės istorijas kepyklėlėje.

42606_build-65dd957f055ee.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

42606_inthebox-65dd958392878.jpg

Susiraskite naujų draugų

Įkvėpkite vaikus kurti savo istorijas su įvairiais „LEGO® Friends“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42606 LEGO® Friends Mobili Kepyklėlė-Vežimėlis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42606 LEGO® Friends Mobili Kepyklėlė-Vežimėlis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42606 LEGO® Friends Mobili Kepyklėlė-Vežimėlis

Kodas: 4040101-6752
Barkodas: 5702017567303
799
999
7,99 €
9,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus