I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Paskatinkite mažuosius konstruotojus, smagiai žaidžiančius madų žaidimus, rūpintis planeta su šiuo „LEGO® Friends“ vintažinių drabužių parduotuvės (42614) apsipirkimo rinkiniu vaikams, mergaitėms ir berniukams nuo 6 metų. Rinkinyje yra 3 „LEGO Friends“ personažai, katino figūrėlė ir priedai.

Su šiuo rinkiniu kūrybingos mergaitės ir berniukai papasakos istoriją apie Olį, Lijaną ir Džordiną, mėgstančius kurti naują įvaizdį iš senų drabužių. Vaikai gali padėti personažams išskalbti ir perdirbti padovanotus drabužius dirbtuvėse. Rinkinyje yra persirengimo kabina, kurioje draugai gali persirengti, ir daugybė rūbų, kuriuos mini lėlytės gali dėvėti, įskaitant kepures, kelnes, batų porą ir ant juosmens segamas rankines. Be to, čia vaikai ras ir skalbimo miltelių, matavimo juostą, purškiamų dažų bei kasos aparatą.

Susipažinkite su kitais „LEGO Friends“ serijos rinkiniais, kurie padės mažiesiems ugdyti emocinius ir socialinius įgūdžius žaidžiant vaidmenimis.

  • „LEGO® Friends“ vintažinių drabužių parduotuvės rinkinys – socialinius ir emocinius įgūdžius lavinančiame rinkinyje yra konstruojama parduotuvė su dirbtuvėmis, 3 mini lėlytės, katino figūrėlė ir daug madingų priedų vaikams nuo 6 metų.
  • Pasirinkite naują įvaizdį – vaikams skirtame rinkinyje yra daugybė perdirbtų madingų drabužių, kuriuos gali dėvėti mini lėlytės, įskaitant skrybėles, kelnes, sijoną, batų porą, rankinę ir ant juosmens segamą rankinę.
  • Socialinius ir emocinius įgūdžius lavinantis rinkinys su 3 mini lėlytėmis – rinkinyje yra 3 „LEGO® Friends“ personažų bei katino figūrėlė, tad išradingi žaidimai gali prasidėti iš karto.
  • Matavimosi kabina ir dirbtuvės – rinkinyje yra matavimosi kabina, kurioje personažai gali persirengti, ir dirbtuvės su skalbykle bei siuvimo mašina vaidmenų žaidimams.
  • Dovanos vaikams idėja – rinkinys bus puiki dovana švenčių ar bet kuria kita proga mergaitėms ir berniukams 6 metų, mėgstantiems apsipirkimą, madingus daiktus ir LEGO® rinkinius.
  • „LEGO® Friends“ rinkiniai – atraskite kitus kūrybinius „LEGO Friends“ serijos rinkinius (parduodami atskirai), kurie supažindins mažuosius konstruotojus su įvairiais personažais atkuriant tikrus nuotykius.
  • Matmenys – 409 detalių rinkinyje esantis pastatas yra per 19 cm aukščio, 18 cm pločio ir 11 cm gylio.

42614_lifestyle-65dd981f57747.jpg

LEGO® Friends Vintažinių drabužių parduotuvė

Konstravimo rinkinyje vaikams yra parduotuvė su dirbtuvėmis, „LEGO® Friends“ personažai, katės figūrėlė ir madingi priedai.

42614_hero-65dd98243a206.jpg

Perdirbta mada

Komplekte yra daugybė perdirbtų drabužių, kad vaikai susimąstytų apie planetą ir kartu smagiai žaistų su mada.

42614_build-65dd9829da2d7.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

42614_inthebox-65dd982fbd0d0.jpg

Atraskite naujus pomėgius

Apžiūrėkite kitus „LEGO® Friends“ rinkinius (parduodami atskirai) ir raskite dar daugiau personažų bei įkvėpimo žaidimams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42614 LEGO® Friends Vintažinių Drabužių Parduotuvė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42614 LEGO® Friends Vintažinių Drabužių Parduotuvė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42614 LEGO® Friends Vintažinių Drabužių Parduotuvė

Kodas: 4040101-6758
Barkodas: 5702017589343
3599
4499
35,99 €
44,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus