I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

„LEGO® City“ policijos mobiliosios nusikaltimų tyrimo laboratorijos sunkvežimio (60418) pareigūnų darbas – tirti pabėgusių nusikaltėlių paliktus įkalčius. Šauniame rinkinyje, skirtame vaikams nuo 7 metų, yra žaislinis sunkvežimis, kurį atidarius atsiveria 2 aukštų kriminalistikos laboratorija su darbo vietomis, žemėlapiu, stebėjimo kamerų monitoriais, mikroskopu, kavos aparatu ir kalėjimu. Rinkinyje taip pat yra kriminalinių tyrimų vieta ir nusikaltėlių keturratis motociklas. Su 2 policininkų, mokslininko ir 2 nusikaltėlių minifigūrėlėmis patirsite įspūdingų nuotykių!

Šis „LEGO City“ konstravimo rinkinys turi nuoseklias spausdintas instrukcijas, o programėlėje „LEGO Builder“ yra skaitmeninis konstravimo pagalbininkas su paprastais priartinimo ir pasukimo įrankiais, kurie suteiks vaikams galimybę konstruojant apžiūrėti kiekvieną modelį iš visų kampų.

Jūsų mieste – jokių apribojimų! „LEGO City“ rinkiniuose yra šaunių transporto priemonių, tikroviškų statinių ir smagių personažų, įkvepiančių nesibaigiantiems išradingiems žaidimams. Vaikai gali derinti šį policijos rinkinį su kitais „LEGO City“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir pasinerti į žaidimų pasaulį.

  • CSI žaislinis policijos sunkvežimis – šis „LEGO® City“ policijos mobiliosios nusikaltimų tyrimo laboratorijos sunkvežimio rinkinys padės pradedantiesiems kriminalistikos ekspertams nuo 7 metų susekti pabėgusius nusikaltėlius.
  • Smagus konstruojamas rinkinys vaikams – čia vaikai ras viską, ko prireiks norint sukonstruoti nusikaltimų tyrimo laboratoriją, keturratį motociklą, teismo ekspertizės vietą, taip pat 2 policininkų, mokslininko ir 2 nusikaltėlių minifigūrėles.
  • Žaislinė policijos transporto priemonė vaidmenų žaidimams – atidarę sunkvežimį vaikai išvys 2 aukštų kriminalistikos laboratoriją su darbo vietomis, žemėlapiu, stebėjimo kamerų monitoriais, mikroskopu, kavos aparatu ir kalėjimu.
  • Ieškomo asmens plakatas – suaugusiesiems leidusvaikai gali nuskenuoti QR kodą, esantį konstravimo instrukcijose ar ant dėžutės, ir leistis į smagius „LEGO® City“ policijos vaizdo nuotykius.
  • LEGO® dovana vaikams nuo 7 metų – nustebinkite savo kasdienybės herojų ar LEGO rinkinių ir išradingų žaidimųgerbėją padovanodami šį policijos rinkinį švenčių ar gimtadienio proga.
  • Nesibaigiantis kūrybinis žaidimas – sujungę šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ serijos rinkiniais (parduodami atskirai) vaikai patirs dar daugiau smagių nuotykių.
  • Apie „LEGO® City“ žaidimų rinkinius – „LEGO City“ yra ta vieta, kurioje vaikai gali išlaisvinti savo beribę vaizduotę, o statiniai, transporto priemonės ir miesto gyventojai skatina konstruoti, kurti, tyrinėti ir žaisti.
  • Matmenys – 674 detalių konstravimo rinkinyjeesantis žaislinis sunkvežimis yra per 10 cm aukščio, 25 cm ilgio ir 7 cm pločio.

60418_lifestyle-65ddadda94e5e.jpg

Policijos tyrimų rinkinys vaikams

„LEGO® City“ policijos nusikaltimų tyrimo laboratorijos žaislą sudaro įrankiai, skirti pradedantiesiems policijos pareigūnams.

60418_hero-65ddade071ded.jpg

Konstravimas ir žaidimas vaikams nuo 7 metų

Vaikai gali išradingai konstruoti ir pasinerti į jaudinančias istorijas gaudydami sukčius.

60418_inthebox-65ddade691f55.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CITY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 60418 LEGO® City Policijos Mobiliosios Nusikaltimų Tyrimo Laboratorijos Sunkvežimis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 60418 LEGO® City Policijos Mobiliosios Nusikaltimų Tyrimo Laboratorijos Sunkvežimis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60418 LEGO® City Policijos Mobiliosios Nusikaltimų Tyrimo Laboratorijos Sunkvežimis

Kodas: 4040101-6785
Barkodas: 5702017583709
5039
6299
50,39 €
62,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus