I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Konstruodami, eksponuodami ir žaisdami su LEGO® Super Mario™ Galinguoju Bowser™ (71411) gėrėkitės Koopa karaliumi. Šiai konstruojamai figūrėlei panaudoti nauji 2022 metų spalio LEGO elementai Bowser spygliams atkurti, be to, ji turi daugybę ypatybių, įskaitant ugnies kamuolių svaidyklę ir mygtuką Bowser galvai ir kaklui judinti. Taip pat galima judinti jo rankas ir pirštus!

Interaktyvus žaidimas
Eksponuokite Galingąjį Bowser ant konstruojamos kovos platformos, kurią sudaro 2 bokštai jam nuversti, paslėpta POW kaladėlė ir veiksmo žyma. Derinkite Galingąjį Bowser ir jo platformą su LEGO Super Mario pradiniu rinkiniu (71360, 71387 ar 71403 – parduodama atskirai) mūšiams su LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikute™. Tai – puiki dovana bet kuriam Super Mario™ gerbėjui ir pramoga visai šeimai, nes rinkinyje yra nuoseklios instrukcijos, kurios padės įveikti sudėtingą konstravimo užduotį.

Susikurkite savo zoną
Ieškokite kitų kolekcijoje esančių LEGO rinkinių suaugusiesiems. Kad ir kokia būtų jūsų aistra, įkvepiantis konstravimo projektas laukia jūsų.

  • Konstruojamas Bowser modelis eksponavimui ir žaidimui. Įkūnykite galingiausią Super Mario™ bosą su šia detale Galingojo Bowser™ (71411) LEGO® kaladėlių figūrėle eksponavimui ir žaidimui.
  • Statykite įvairiomis pozomis. Valdykite Bowser galvą ir kaklą mygtuku po kiautu, pražiokite ir užčiaupkite burną, lankstykite rankas, kojas ir uodegą ir aktyvinkite ugnies kamuolių svaidyklę.
  • Kovos platforma su POW kaladėle ir 2 bokštais. Platformos turi paslėptą POW kaladėlę smagesniam žaidimui su pradiniais rinkiniais (parduodama atskirai) ir 2 bokštais, kuriuos gali nuversti Bowser.
  • Galingojo Bowser™ puošmena. Šis LEGO® Super Mario™ personažo modelis su eksponavimo stovu yra 32 cm aukščio, 41 cm pločio ir 28 cm gylio.
  • Interaktyvus žaidimas. Užšokite ant kovos platformos veiksmo žymos su LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ arba LEGO® Persikute™ (figūrėlės nepridedamos) kovai su Galinguoju Bowser™.
  • Dovanos idėja gerbėjams. Šis 2 807 dalių LEGO® konstravimo rinkinys taps smagia gimtadienio dovana, šventine dovana arba išskirtine dovanėle Super Mario™ gerbėjams.
  • Nuoseklus vadovas. Pridedamos aiškios, iliustruotos instrukcijos, tad net LEGO patirties neturintys LEGO® Super Mario™ gebėjai galės konstruoti šį sudėtingą modelį užtikrintai.
  • LEGO® Super Mario™ kolekcinis modelis. Šis konstravimo rinkinys yra dalis įkvepiančių LEGO rinkinių suaugusiems, kuriems patinka kokybiškai leisti laisvalaikį, pasinėrus į prasmingą, smagią, kūrybišką veiklą.
  • Kokybės garantija. LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, todėl jie lengvai ir patikimai susijungia į tvirtus modelius.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® konstravimo kaladėlės ir dalys yra išbandomos beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka reiklius pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER MARIO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71411 LEGO® Super Mario Galingasis Bowser™, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71411 LEGO® Super Mario Galingasis Bowser™.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71411 LEGO® Super Mario Galingasis Bowser™

Kodas: 4040101-5944
Barkodas: 5702017155319
20999
29999
209,99 €
209,99 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus