I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Berniukai ir mergaitės nuo 7 metų gali atkurti jaudinančias kovas iš 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Risingsezono su LEGO® NINJAGO nindzės Arino bekelės bagiu (71811). Vaikams skirtą nuotykių rinkinį sudaro Arinui būdingos geltonos spalvos transporto priemonė su besisukančiais ratais, pakaba, atidaroma kabina 2 minifigūrėlėms, 2 smaigų šaudyklėmis su 6 smaigais ir dideliu kabliu gale, kad būtų lengviau sugauti blogiukus.

Šiame nindzių rinkinyje yra mažylio Riyu modelis ir 4 NINJAGO minifigūrėlės: laipiojantys Koulas bei Arinas su laipiojimo kablias ir katanomis, karys su vilko kauke ir nagais bei Sinderis su kardu.

Kiti LEGO NINJAGO serijos konstruojami nindzių žaislai vaikams apima robotus, drakonus ir šventyklas, kad gerbėjai galėtų žaisti vaidmenų žaidimus su savo herojais (rinkiniai parduodami atskirai). Visus nindzių rinkinius galima kurti naudojant programėlę „LEGO Builder“, kuri jums ir jūsų vaikui suteiks galimybę patirti lengvo ir paprasto konstravimo nuotykį.

  • Žaislinis nindzių bekelės bagis vaikams. Su nindzės Arino bekelės bagiu berniukai ir mergaitės nuo 7 metų gali žaisti kovas iš 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono.
  • Transporto priemonės konstravimo rinkinys su daugybe funkcijų – žaislinis bekelės bagis rieda, turi pakabą, atidaromą kabiną, kurioje telpa 2 minifigūrėlės, 2 smaigų šaudykles su 5 smaigais ir didelį kablį.
  • 4 NINJAGO® veikėjai – šiame nuotykių rinkinyje yra Arino bei laipiojančio Koulo figūrėlės kovai prieš Sinderį ir karį su vilko kauke bei nagais, taip pat – mažojo drakoniuko Riyu modelis.
  • Ginklai – laipiojantis Koulas ir Arinas apsiginklavę laipiojimo kabliais ir katanomis, o Sinderis turi kardą.
  • Nindzių dovana – nuotykių žaislas suteikia smagių konstravimo iržaidimo įspūdžių ir yra puiki dovanos idėja berniukams ir mergaitėms nuo 7 metų, mėgstantiems kurti istorijas apie nindzes.
  • Dar daugiau nindzių nuotykių. Ieškokite kitų NINJAGO® žaislų (rinkiniai parduodami atskirai) su drakonais, robotais ir transporto priemonėmis.
  • Nindzių žaislų visata – LEGO® NINJAGO® rinkiniai apima drakonus, transporto priemones bei šventyklas ir suteikia vaikams galimybę leistis į fantastinius nuotykius su savo herojais nindzėmis.
  • Matmenys – 267 dalių NINJAGO nuotykių rinkinyje esantis transporto priemonės modelis yra per 11 cm aukščio, 23 cm ilgio ir 14 cm pločio.

71811_lifestyle-6601631d5aac1.jpg

LEGO® NINJAGO® automobilio rinkinys

Nindzės Arino bekelės bagio rinkinys leidžia vaikams atkurti veiksmą iš NINJAGO® Dragons Rising TV serialo 2 sezono.

71811_hero-66016323df28e.jpg

Puikūs konstravimo ir žaidimo įspūdžiai

Vaikai pasineria į smagų konstravimą prieš leisdamiesi į NINJAGO® pasaulio nuotykius su savo nindzių herojais.

71811_build-6601632a9134c.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

71811_71809_71812_71813_inthebox-6601632fa7ce6.jpg

Dar daugiau LEGO® NINJAGO® rinkinių

Vaikai gali rinkti kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius (parduodami atskirai), žaisti savarankiškai ir patirti nindzių nuotykių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO NINJAGO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71811 LEGO® NINJAGO® Nindzės Arino bekelės bagis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71811 LEGO® NINJAGO® Nindzės Arino bekelės bagis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71811 LEGO® NINJAGO® Nindzės Arino bekelės bagis

Kodas: 4040101-6981
Barkodas: 5702017584553
4479
5599
44,79 €
55,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus