I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 13+ m.
Prekės ženklas: LEGO NINJAGO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nuostabų LEGO® NINJAGO® akmeninės drakono šventovės rinkinį (71819) berniukai ir mergaitės nuo 13 metų galės konstruoti, su juo žaisti ir jį eksponuoti. Nuotykių rinkinyje gausu interaktyvių funkcijų ir ypatybių, todėl jis puikiai tinka ilgiems žaidimams ir yra įspūdingas modelis, kurį vaikai gali eksponuoti lentynoje arba ant naktinio stalelio.

Nindzių žaidimo rinkinyje yra akmeninis drakonas, treniruočių aikštelė, kurią galima judinti į šonus veikėjams kovojant, krioklys, žydinti vyšnia, biblioteka su rankraščiais, knygomis bei arbatos rinkiniu ir slaptas kambarys, pasirodantis pastūmus knygas bibliotekoje.

Konstruojamas modelis apima 6 NINJAGO veikėjų minifigūrėles: meistrą Loidą su lazda, meistrą Vu su ietimi, Nają su 2 katanomis ir2 nindzių durklais, Kai su 2 katanomis ir kardu, Euphrasia su lazda ir Lordą Rasą su kūju. Vaikai turės viską, ko reikia, kad galėtų žaisti jaudinančias nindzių kovas.

  • Akmeninės drakono šventovės žaidimo rinkinys vaikams – šia didelę akmeninę drakono šventovę, kurioje yra daug judančių detalių ir NINJAGO® veikėjų minifigūrėlių, berniukai ir mergaitės nuo 13 metų galės konstruoti, su ja žaisti ir ją eksponuoti.
  • Mūšio žaislas su daugybe funkcijų – rinkinyje yra akmeninis drakonas, krioklys, žydinti vyšnia, biblioteka su rankraščiais, knygomis bei arbatos rinkiniu ir slaptas kambarys.
  • Interaktyvus drakono modelis – nindzių žaidimo rinkinyje yra veikėjams kovojant į šonus judinama treniruočių aikštelė ir slaptas kambarys, pasirodantis pastūmus knygas bibliotekoje.
  • 6 NINJAGO® minifigūrėlės – konstruojamas modelis yra su meistro Loido, meistro Vu, Lordo Raso, Najos, Kai ir Euphrasia figūrėlėmis, kad vaikaigalėtų atkurti 2-ojo TV serialo NINJAGO® Dragons Rising sezono veiksmą.
  • Nindzių dovana vaikams – veiksmo žaislas suteikia smagių konstravimo ir žaidimo įspūdžių ir yra puiki gimtadienio dovanos idėja berniukams ir mergaitėms nuo 13 metų, kurie aistringai domisi nindzių istorijomis.
  • Pagalba konstruojant. Atraskite lengvai perprantamas instrukcijas programėlėje „LEGO® Builder“, kurioje konstruotojai gali priartinti bei sukioti trimačius modelius, stebėti pažangą ir išsaugoti rinkinius įgydami naujų įgūdžių.
  • Dar daugiau nindzių nuotykių. Ieškokite kitų NINJAGO® žaislų (parduodamų atskirai) su drakonais, robotais ir treniruočių salėmis.
  • Matmenys – 1 212 dalių nindzių žaislas yra per 22 cm aukščio, 17 cm pločio ir 29 cm gylio.

71819_lifestyle-6601656da5cbf.jpg

Įspūdingas LEGO® NINJAGO® drakono modelis

Akmeninės drakono šventovės rinkinys su 6 NINJAGO® personažais žaisti ir eksponuoti.

71819_hero-660165731b54a.jpg

Puikūs konstravimo ir žaidimo įspūdžiai!

Vaikai pasineria į smagų konstravimą prieš leisdamiesi į NINJAGO® pasaulio nuotykius su savo nindzių herojais.

71819_build-6601657818474.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

71819_71809_71812_71813_inthebox-6601657d5d13d.jpg

Dar daugiau LEGO® NINJAGO® rinkinių

Vaikai gali rinkti kitus LEGO® NINJAGO® rinkinius (parduodami atskirai) ir patirti dar didesnių nindzių nuotykių.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® – tai jaudinantis nindzių, kovojančių su blogiu, pasaulis. Jūsų vaikui labai patiks pasinerti į jaudinančius ir nuolat skirtingus nuotykius.

 
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO NINJAGO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 71819 LEGO® NINJAGO® Akmeninė drakono šventovė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 71819 LEGO® NINJAGO® Akmeninė drakono šventovė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71819 LEGO® NINJAGO® Akmeninė drakono šventovė

Kodas: 4040101-6983
Barkodas: 5702017584614
11199
13999
111,99 €
139,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus