I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Iš naujo pajuskite jaudulį, kurį išgyvenote žiūrėdami įžanginę filmo Žvaigždžių karai: nauja viltis sceną, su šiuo iš LEGO® kaladėlių konstruojamu Tantive IV erdvėlaivio modeliu. Pajuskite savo kūrybinės jėgos galią įkūnydami akimirksniu atpažįstamas legendinio erdvėlaivio, pirmojo, kurį persekiojo „Star Destroyer“, detales. Uždėkite savo Žvaigždžių karų transporto priemonę ant konstruojamo stovo ir vainikuokite šią akį traukiančią puošmeną vardine lentele ir LEGO Star Wars 25-mečio kaladėle.

Šis konstruojamas ir eksponuojamas modelis yra vidutinio dydžio LEGO Star Wars erdvėlaivių kolekcijos dalis. Tai smagi dovana sau arba bet kuriam kitam Žvaigždžių karų gerbėjui ir suvenyrų kolekcininkui.

Unikalus LEGO Star Wars rinkinys suaugusiesiems Tantive IV siūlo malonaus kūrybiško konstravimo įspūdžių, kurie bus dar smagesni su programėle „LEGO Builder“. Joje galima priartinti ir pasukti modelius trimatėje erdvėje, stebėti pažangą ir išsaugoti visus rinkinius vienoje vietoje.

  • Kolekcinis Tantive IV modelis konstruoti ir eksponuoti – atkurkite jaudinančią įžanginę filmo Žvaigždžių karai: nauja viltis sceną kurdami vidutinio dydžio iš LEGO® kaladėlių konstruojamą kultinio erdvėlaivio versiją.
  • Autentiškai detalizuota Žvaigždžių karų™ transporto priemonė – naudodami LEGO® kaladėles įkūnykite įspūdingas Tantive IV erdvėlaivio, matyto filme Žvaigždžių karai: nauja viltis, detales, įskaitant 11 variklių ir turbolazerius.
  • Sukurta eksponuoti – konstruojamas stovas turi vardinę plokštelę bei LEGO® Star Wars™ 25-mečio kaladėlę ir yra specialiai sukurtas eksponuoti Tantive IV.
  • LEGO® Star Wars™ erdvėlaivių kolekcijos dalis – rinkinys yra kolekcinės serijos, kurią sudaro vidutinio dydžio konstruojami kultiniai Žvaigždžių karų erdvėlaiviai, dalis.
  • Dovana Žvaigždžių karų gerbėjams ir suvenyrų kolekcininkams – šiuo suaugusiesiems skirtu 654 dalių LEGO® konstravimo rinkiniu palepinkite save arba padovanokite jį gimtadienio proga draugui, kuriam patinka Žvaigždžių karai.
  • Savo LEGO® Star Wars™ erdvėlaivį sukonstruokite padedami programėlės – su programėle „LEGO Builder“ galite konstruoti trimatėje erdvėje, stebėti pažangą, išsaugoti visus rinkinius vienoje vietoje ir netgi kurti komandoje.
  • Iš tolimiausios galaktikos tiesiai į jūsų namus – kolekciniai LEGO® Star Wars™“ rinkiniai suaugusiesiems skirti jums, reikliems aistruoliams, dievinantiems smagius betarpiškus kūrybinius projektus.
  • Konstruokite ir eksponuokite – ši LEGO® Star Wars™ transporto priemonė yra per 15 cm aukščio, 32 cm ilgio ir 11 cm pločio.

75376_lifestyle-660166b9390f3.jpg

Stulbinantis Tantive IV™ modelis

Iš tolimos galaktikos iki jūsų svetainės – detalus, vidutinio mastelio, konstruojamas erdvėlaivio Tantive IV modelis.

75376_hero-660166d3ab05f.jpg

Pasidalykite aistra

Atgaivinkite jaudulį, kurį pajutote stebėdami Žvaigždžių karų: naujos vilties įžanginėje scenoje persekiojamą Tantive IV.

75376_build-660166dc41369.jpg

Pasinerkite į kūrybinę kelionę

Šis unikalus LEGO® Žvaigždžių karų rinkinys suaugusiesiems suteikia įtraukiančią, smagią ir malonią konstravimo patirtį.

75376_75352_75371_75375_inthebox-6601670654316.jpg

Kolekcinė dovana Žvaigždžių karų gerbėjams

Rinkinys priklauso fantastiškam LEGO® Žvaigždžių karų rinkinių asortimentui, kuris pradžiugins bet kokio amžiaus gerbėjus.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75376 LEGO® Star Wars™ Tantive IV™, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75376 LEGO® Star Wars™ Tantive IV™.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75376 LEGO® Star Wars™ Tantive IV™

Kodas: 4040101-6992
Barkodas: 5702017584355
7999
9999
79,99 €
99,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus