I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Vaikams, berniukams ir mergaitėms nuo 6 metų skirtame LEGO® „Marvel“ konstravimo rinkinyje „Karo mašinos šarvai-robotas“ (76277) yra konstruojamas, visiškai lankstus robotas su smaigų šaudyklėmis ir maža piloto figūrėle.

Atidaromoje roboto krūtinėje yra Karo mašinos piloto kabina. Jis turi 3 smaigų šaudykles – 1 ant peties ir 2 ant rankų – bei daiktadėžę ant nugaros, kurioje yra daugiau šaudmenų. Įvairiomis pozomis pastatoma „Marvel“ figūrėlė turi lanksčias rankas, kojas ir plaštakas, kad Karo mašinos ir robotų-karių gerbėjai galėtų mėgautis nesibaigiančiu betarpišku mūšio veiksmu. Vaikai dar labiau išplės žaidimo galimybes, jei šį konstruojamą žaislą derins su kitais LEGO „Marvel“ asortimento robotais (parduodamais atskirai). Kad būtų dar daugiau skaitmeninių pramogų, konstruotojai gali priartinti, pasukti trimačius modelius ir sekti pažangą naudodami programėlę „LEGO Builder“.

  • Konstruojamas žaislinis karys-robotas vaikams. Nudžiuginkite superherojus berniukus ir mergaites nuo 6 metų betarpišku veiksmo žaidimu su LEGO® „Marvel“ Karo mašinos šarvais-robotu.
  • Įvairiomis pozomis pastatomas robotas. Dinamiškam veiksmui skirtas konstruojamas žaislinis robotas turi lanksčias rankas, kojas bei plaštakas ir LEGO® „Marvel“ Karo mašinos figūrėlę pilotavimui..
  • 3 smaigų šaudyklės. Vaikai į atidaromą konstruojamo žaislo kabiną gali įdėti figūrėlę ir 1 šaudyklę ant peties, 2 – antrankų bei atsarginių šaudmenų daiktadėžę ant nugaros turintį robotą išsiųsti į mūšį.
  • Žaiskite ir eksponuokite. Pasibaigus dienos superherojų veiksmui legendinio „Marvel“ kario-roboto figūrėlę galima eksponuoti vaikų kambaryje.
  • Dovana vaikams. Šiuo visiškai lanksčiu robotu nudžiuginkite berniukus ir mergaites, kuriems patinka Karo mašina, „Marvel“ veiksmas ir konstruojami žaislai.
  • Dar daugiau pramogų. Šis konstruojamas robotas su smaigų šaudyklėmis dera su daugybe kitų atskirai parduodamų LEGO „Marvel“ rinkinių.
  • LEGO® „Marvel“ asortimentas. Didelis LEGO „Marvel“ konstravimo žaislų pasirinkimas suteikia daugybę kūrybiško konstravimo ir žaidimo galimybių.
  • Nešiojamas žaislas. Per 11 cm aukščio Karo mašinos konstravimo rinkinys, kurį sudaro 154 dalys, suteikia vaikams galimybę patirti epinių roboto nuotykių, kur jie bebūtų.

76277_lifestyle-65def8dec5557.jpg

Niekas negali sustabdyti Karo mašinos roboto!

Šis galingas robotas su lanksčiomis rankomis, kojomis ir plaštakomis bei karo mašina yra skirtas dinamiškam veiksmui.

76277_hero-65def8e46442b.jpg

Tikras karys

Vaikai įdeda karo mašinos minifigūrėlę į roboto kabiną, tada eina į mūšį su 3 šaudyklėmis ir dėže atsarginių šaudmenų.

76277_build-65def8ea51ad4.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

76277_inthebox-65def8ef72bfe.jpg

Dovana „Marvel“ veiksmo gerbėjams

Karo mašinos, „Marvel“ ir konstruojamų žaislų mėgėjams nuo 6 metų patiks šis lankstus robotas su karo mašinos minifigūrėle.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER HEROES žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76277 LEGO® Super Heroes Marvel Karo Mašinos Šarvai-Robotas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76277 LEGO® Super Heroes Marvel Karo Mašinos Šarvai-Robotas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76277 LEGO® Super Heroes Marvel Karo Mašinos Šarvai-Robotas

Kodas: 4040101-6815
Barkodas: 5702017590271
1359
1699
13,59 €
16,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus