I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Pasinerkite į prasmingą projektą su šiuo stilingu LEGO® Vespa 125 modelio rinkiniu suaugusiems. Įkvėptas klasikinio 7-ojo dešimtmečio „Vespa Piaggio“ modelis yra pastelinės mėlynos spalvos – itin retos LEGO spalvos, kuri neabejotinai sužavės konstravimo gerbėjus. „Vespa“ 75-mečiui paminėti LEGO dizaineriai artimai dirbo jo žymiuoju gamintoju, kad nepaprastai detaliai atkurtų šį stulbinantį modelį, sukurta specialiai suaugusiems.

Gražios detalės. Autentiškos ypatybės

Šis konstruojamas „Vespa“ modelis kaip ir originalas turi priekinį ratą, montuojamą iš vieno šono, 2 sėdynes, nuimamą variklio gaubtą su konstruojamu varikliu po juo, veikiantį stovą ir veikiantį vairą. Viską vainikuoja „Vespa“ logotipas, klasikinis 7-ojo dešimtmečio itališkas registracijos numeris, atsarginis ratas, šalmas ir tokie priedai kaip krepšys su gėlių puokšte gale.

Susikurkite savo zoną

Lavinkite kūrybiškumą. Treniruokite susikaupimą. Sukonstruokite svajonių kolekciją, kurią sudaro išskirtiniai autentiški transporto priemonių modeliai, sukurti specialiai suaugusiems.

  • Surinkite savo LEGO® Vespa 125. Sukonstruokite detalų eksponuojamą itališkos ikonos modelį su šiuo konstravimo rinkiniu (10298) suaugusiems.
  • Įkvėptas originalo. Šis konstruojamas „Vespa“ modelis pasižymi iš vieno šono montuojamu priekiniu ratu, 2 sėdynėmis, nuimamu variklio gaubtu su konstruojamu varikliu po juo ir veikiančiu vairu.
  • Išorinės detalės. Viską vainikuoja „Vespa“ logotipas, klasikinis 7-ojo dešimtmečio itališkas registracijos numeris, atsarginis ratas, šalmas ir tokie priedai, kaip krepšys su gėlių puokšte.
  • Sukurta „Vespa“ gerbėjams. „Vespa“ 750-mečiui paminėti LEGO® dizaineriai glaudžiai bendradarbiavo su žymiuoju gamintoju, kad sukurtų modelį, kuris sužavės itališkos kultūros gerbėjus.
  • Reta spalva – pastelinės mėlynos spalvos – vienos iš originalių pirmųjų „Vespa“ modelių spalvų ir nepaprastai retos LEGO® spalvos, kuri nudžiugins LEGO gerbėjus.
  • Mėgaukitės „La Dolce Vita“. Su veikiančiu stovu šį modelį galima pastatyti eksponuoti namuose arba biure, kuris jis taps jūsų paminklu „Vespa“ motoroleriams.
  • Matmenys – šis kolekcinis eksponuojamas modelis yra 22 cm aukščio, 35 cm ilgio ir 12 cm pločio.
  • Projektas suaugusiesiems. Šis LEGO® rinkinys priklauso konstruktorių kolekcijai, skirtai suaugusiems konstravimo gerbėjams, tad jis taps šaunia dovana „Vespa“ gerbėjams.
  • Kokybiškos medžiagos. LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos iš kokybiškų medžiagų. Jos pasižymi nuolatine kokybe, suderinamumu ir lengvu sujungimu bei atskyrimu visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • Garantuotas saugumas. Kuriant LEGO® dalis didžiausias dėmesys skiriamas saugai ir kokybei. Štai kodėl jos nuodugniai išbandomos, kad galėtumėte neabejoti, jog šis „Vespa“ modelio rinkinys yra tvirtas.

10298_lifestyle-64004c58e50d3.jpg

Sukonstruokite legendinę „Vespa“

Sukonstruokite ir demonstruokite savo itališkos legendos modelio versiją su šiuo LEGO® Vespa 125, įkvėptu klasikinio 7-ojo dešimtmečio motorolerio „Vespa“.

10298_hero-64004c6b828e4.jpg

Stilingas ir prasmingas konstravimo projektas

Mėgaukitės įtraukiančiu konstravimu su šiuo 1 106 dalių rinkiniu. Šis pastelinės mėlynos spalvos modelis turi stilingų priedų.

10298_build-64004c899ca75.jpg

Skirta „Vespa“ gerbėjams

Autentiškas detales sudaro klasikinis 7-ojo dešimtmečio itališkas registracijos numeris, atsarginis ratas, 2 vietos ir stovas.

10298_inthebox-64004c953e9d3.jpg

Skirta „Vespa“ gerbėjams

Autentiškas detales sudaro klasikinis 7-ojo dešimtmečio itališkas registracijos numeris, atsarginis ratas, 2 vietos ir stovas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ICONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10298 LEGO® ICONS Vespa 125, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10298 LEGO® ICONS Vespa 125.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10298 LEGO® ICONS Vespa 125

Kodas: 4040101-5467
Barkodas: 5702017151861
8189
11699
81,89 €
81,89 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus