I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO MINECRAFT
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Keliauk per šaltą, ledinį taigos biomą! Susikurk laužą, kad sušiltum ir atrastum retos rūdos sprogdindami sprogmenis. Gal išalkai? Pasirink skanių raudonų uogų. Ateina draugiška Lapė... o už jos skeletas! Pasisaugok – medžioja vilkas! Pririšk jį prie skeleto, kad galėtų skanauti kaulelius! Tau reikės auksinio kardo ir „Minecraft įgūdžių“, kad įveiktum šį kaulėtą užpuoliką.

Su „Minecraft™“ ypatybėmis ir figūrėlėmis žaidėjams konstruoti, modifikuoti ir pramogauti šis smagus LEGO® rinkinys skatina vaikus pasitraukti nuo kompiuterio ir perkelti „Minecraft“ veiksmą į tikrovę!

Vaikai konstruoja savo nuotykius su 4 mėgstamais „Minecraft“ personažais! Išlaisvinkite vaikų kūrybiškumą su „Minecraft“ Styvo, skeleto , Vilko ir 2020 metais pasirodysiančia Lapės figūrėle. Galima kopti į snieguotas viršukalnes, rinkti raudonas uogas ir šildytis prie kaitraus laužo, kad nesušaltumėte, kol vaikai sprogmenimis ieško brangios rūdos lediniame taigos regione. Tačiau planus netrukus sujaukia veiksmas ir nuotykiai!

Perkelkite „Minecraft“ žaidėjus į visiškai naują betarpiško žaidimo matmenį! LEGO Minecraft rinkiniai suteikia vaikams galimybę žaisti savarankiškai. O su autentiškais „Minecraft“ biomais ir populiariomis veiksmo figūrėlėmis jie niekada nebenorės išskirti su savo žaislu!

  • Perkelkite „Minecraft™“ žaidėjus į smagius „LEGO® Minecraft“ konstravimo nuotykius lediniame taigos regione. Su 4 šauniais personažais, įskaitant 2020 metų sausį pasirodysiančia Lape, vaikai gali leistis į begalinius „Minecraft“ nuotykius.
  • Su Styvu ir jo aukso kardu, skeletu su lanku ir Lapės ir Vilko figūrėlėmis bei uogų krūmais maistui, laužaviete ir sprogmenimis rūdai ieškoti, šis žaislinis žaidimo rinkinys kupinas savarankiško žaidimo galimybių!
  • Vaikai kuria ir žaidžia savo „Minecraft™“ aplinką, ją perstato, perkonstruoja ir perkuria naujiems nuotykiams bei derina su kitais LEGO® rinkiniais papildomoms pramogoms.
  • Šis rinkinys idealiai tinka berniukams ir mergaitėms, ieškantiems naujų būdų žaisti „Minecraft™“. Puiki Kalėdų, gimtadienio ar bet kokios kitos dienos dovana „Minecraft“ žaidėjams ir jauniesiems konstruktoriams nuo 7 metų amžiaus.
  • Rinkinys yra 9 cm aukščio, 6 cm pločio ir 3 cm gylio. Perstačius dalis arba jas sujungus su kitais „LEGO® Minecraft™“ rinkiniais, pramogos vis plečiasi ir plečiasi!
  • Nereikia baterijų.
  • Šis LEGO® Minecraft™ rinkinys atgyja įkvėptas vaikų vaizduotės, todėl pramogos niekad nesibaigia! Leiskite vaikams džiaugtis „Minecraft“ magija su betarpiškomis kūrybos galimybėmis, kurias atveria LEGO kaladėlių rinkinys.
  • Su paprastomis, aiškiomis instrukcijomis vaikai pradės konstruoti ir žaisti iškart. O žaislo instrukcijas pametus, naujas galima atsisiųsti iš LEGO.com/buildinginstructions.
  • LEGO® Minecraft™ konstravimo rinkiniai perkelia virtualius „Minecraft“ nuotykius į tikrovę. Su aukštos kokybės, autentiškos išvaizdos modeliais LEGO Minecraft rinkiniai perkelia vaikų žaidimo patirtį į naują matmenį!
  • LEGO® žaislai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO Group mėto, maigo, sukinėja, kaitina, kandžioja lanksto, drasko ir tampo LEGO® kaladėles ir dalis, kad galėtumėte būti tikri, jog jos saugios jūsų vaikui ir atitinka griežčiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO MINECRAFT žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21162 LEGO® Minecraft™ Nuotykis taigoje, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21162 LEGO® Minecraft™ Nuotykis taigoje.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21162 LEGO® Minecraft™ Nuotykis taigoje

Kodas: 4040101-4414
Barkodas: 5702016618297
1049
1499
10,49 €
14,99 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus