I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

LEGO® gerbėjai nuo 9 metų gali skristi į kosmosą tyrinėti naujų planetų ir atkurti kosminius nuotykius su šiuo „LEGO Creator“ astronauto kosmose (31152) rinkiniu. Astronautas turi nuimamą kuprinę su reaktyvinio lėktuvo varikliu, lankstomas kojas, pėdas, rankas bei pirštus ir aukso spalvos atidaromą skydelį su viduje esančia vieta minifigūrėlei (nepridedama).

Berniukai ir mergaitės gali sukonstruoti 3 skirtingus kosminius rinkinius: lankstų astronautą, futuristinį kosminį šunį lanksčiomis kojomis ir uodega ar kosminę angį-reaktyvinį lėktuvą su vieta minifigūrėlei (nepridedama) jį pilotuoti. Visi 3 modeliai, turintys eksponavimo stovą – puiki dovana kosmoso tematika.

„LEGO Creator“ žaislai „trys viename“ – puiki dovana, nes kiekvienoje dėžutėje yra 3 skirtingi modeliai, kuriuos vaikai su malonumu sukonstruos, perdarys ir konstruos iš naujo. Rinkiniai „trys viename“ suteiks jiems nesibaigiančio džiaugsmo, o juose esantys modeliai – greitos transporto priemonės, nuostabūs gyvūnai ar detalios miestų scenos – atitiks kiekvieno lūkesčius.

  • 3 LEGO® kosminiai žaislai vienoje dėžėje – su „LEGO Creator“ astronauto kosmose rinkiniu berniukai ir mergaitės nuo 9 metų gali sukonstruoti ir perkonstruoti 3 skirtingus rinkinius, naudodami tas pačias kaladėles.
  • Nesibaigiančios žaidimo galimybės – vaikai gali kurti drąsos kupinas istorijas žvaigždžių apsuptyje su 3 skirtingais kosminiais rinkiniais: astronauto, šuns ir kosminės angies-reaktyvinio lėktuvo modeliais.
  • Lanksčios kosminės figūrėlės – astronautas turi lanksčias kojas, pėdas, rankas ir pirštus, o šuo – uodegą ir kojas, todėl vaikai gali pastatyti juos į norimą poziciją.
  • Eksponuojami modeliai – visi 3 LEGO® modeliai turi iš kaladėlių konstruojamus stovus, todėl pasibaigus žaidimui vaikai gali papuošti jais savo kambarį.
  • Kosminė dovana gimtadienio proga – „trys viename“ žaislus, suteikiančius smagios konstravimo ir žaidimo patirties, galima dovanoti bet kuria proga, kad žaidimai vaidmenimis niekada nesibaigtų.
  • Smagus būdas konstruoti – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai mėgausis aiškiu konstravimo nuotykiu, galės išsaugoti rinkinius, sekti pažangą ir priartinti bei sukinėti modelius trimatėje erdvėje.
  • „LEGO® Creator“ žaislai – kiekviename „trys viename“ rinkinyje vaikai ras 3 skirtingus konstruojamus gyvūnų, transporto priemonių ar detalių miestų scenų modelius, įkvėptus skirtingų pomėgių.
  • Konstruokite ir žaiskite – 647 detalių LEGO® rinkinyje esantis konstruojamas astronautas yra per 27 cm aukščio.

31152_lifestyle-65dd901624a9e.jpg

3 kartus erdvesnis veiksmas 1 rinkinyje

Su „LEGO® Creator“ astronautu kosmose galima leistis į tarpgalaktines misijas ir perdaryti jį į šunį ar reaktyvinį lėktuvą.

31152_hero-65dd901caad31.jpg

Nežemiškos žaidimo galimybės

Berniukai ir mergaitės nuo 9 metų gali užsiimti maloniu konstravimu ir leistis į kosmosą, kur jų lauks žvaigždėtos istorijos.

31152_build-65dd902200a7a.jpg

Atraskite daugiau „trys viename“ LEGO® rinkinių vaikams

LEGO® gerbėjams bus dar smagiau žaisti su kitais „Creator“ konstravimo rinkiniais „trys viename“ (parduodami atskirai).

31152_inthebox-65dd902776733.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Programėlėje „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti pažangą, priartinti ir sukinėti 3D modelius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31152 LEGO® Creator Astronautas Kosmose, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31152 LEGO® Creator Astronautas Kosmose.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31152 LEGO® Creator Astronautas Kosmose

Kodas: 4040101-6740
Barkodas: 5702017567419
4399
5499
43,99 €
54,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus