I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

LEGO® Technic™ Ultimate Car Concept serija pristato įspūdingą modelį suaugusiems „Ferrari“ gerbėjams. Atraskite savo dėmesingumo zoną atkurdami klasikinės raudonos spalvos „Ferrari Daytona SP3“ modelio su chromuotais ratlankiais detales. Tada pastatykite eksponuoti ir grožėkitės legendiniu galo dizainu ir lenktomis linijomis, kurios suteikia šiam 1:8 mastelio modeliui išskirtinumo.

Preciziška inžinerija
Daugybe funkcijų pasižymintis modelis yra nuosekli tikrojo „Ferrari“ kopija. Jo ypatybes sudaro vairo mechanizmas, 8 pavarų greičių dėžė su perjungimo mentelėmis prie vairo ir V12 variklis su judančiais stūmokliais. Šis kolekcinis „Ferrari“ modelis turi ""drugelio sparnų"" tipo pakeliamas dureles – visaip kaip tikrasis automobilis. Atidarę variklio gaubtą rasite unikalų serijos numerį, kuriuo atrakinsite išskirtinį turinį internete.

Leiskitės į vaizdingą maršrutą
Iš LEGO Technic Ultimate Car Concept serijos – specialiai suaugusiesiems sukurtos kolekcijos. Vienus išskirtiniausių pasaulio automobilių įkūnijantys sudėtingi modeliai taps puikiausia dovana automobilių gerbėjams.

  • Superautomobilio modelis suaugusiesiems. Atkurkite visas „Ferrari Daytona SP3“ detales su šiuo LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 (42143) konstravimo rinkiniu suaugusiesiems.
  • Iš LEGO® Technic™ Ultimate Car Concept serijos. Tai – 4-asis šios superautomobilių serijos, kurią sudaro įvairūs kolekciniai prabangiausių automobilių modeliai, narys.
  • Sukurta bendradarbiaujant su „Ferrari“. Jo ypatybes sudaro V12 variklis, 8 pavarų nuosekli pavarų dėžė, perjungiama vairo mentelėmis, pakeliamos durelės, nuimamas stogas ir amortizatoriai.
  • Dovana „Ferrari“ automobilių gerbėjams. Šis konstruojamas superautomobilio modelis yra skirtas suaugusiems LEGO® konstruotojams ir „Ferrari“ gerbėjams, kuris taps detaliu konstravimo projektu ir pasididžiavimo verta puošmena.
  • Sukurtas eksponuoti. Rinkinyje yra dekoruota eksponavimo plokštelė ir unikalus serijos numeris, kurio atrakinamas išskirtinis internetinis apdovanojimas ir turinys.
  • Matmenys. Šis 1:8 mastelio superautomobilio modelis yra 14 cm aukščio, 59 cm ilgio ir 25 cm pločio.
  • Kur jus nuves ši kelionė? LEGO® Technic™ visata siūlo sudėtingą konstravimo patirtį su daugybe suaugusiesiems skirtų modelių.
  • Svarbiausia kokybė. „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir gerai susijungia.
  • Užtikrinta sauga. „LEGO® Technic“ komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42143_lifestyle-64005897ad19c.jpg

Prasmingas modelis, dvelkiantis „Ferrari“ dvasia

Užveskite savo kūrybiškumą konstruodami legendinio superautomobilio detales su šiuo 1:8 mastelio LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 kopijos modeliu.

42143_hero-6400589edab3f.jpg

Visų geidžiamas

Modelis yra 59 cm ilgio ir pasižymi tikroviška išvaizda, kuria galima grožėtis iš visų pusių.

42143_build-640058a4a9011.jpg

Įtraukiantis modelis „Ferrari“ gerbėjams

Puoselėkite savo aistrą smagiai konstruodami ir įamžindami tikrą superautomobilį.

42143_inthebox-640058a9a0021.jpg

Išdidžiai eksponuokite savo „Ferrari“

Demonstruokite šį 4-ą LEGO® Technic™ Ultimate Car Concept serijos 1:8 mastelio modelį matomoje vietoje.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42143 LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42143 LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42143 LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3

Kodas: 4040101-5917
Barkodas: 5702017159041
38249
44999
382,49 €
382,49 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus