I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Įkvėpkite vaikus nuo 4 metų rūpintis gyvūnais su šiuo „LEGO® Friends“ ūkio gyvūnų veterinarijos klinikos (426312) rinkiniu, lavinančiu vaikų konstravimo įgūdžius. Jame yra konstruojama veterinarijos klinika, 2 mini lėlytės, 3 gyvūnų figūrėlės ir veterinarinės priežiūros priemonių, įkvėpsiančių kūrybiškam žaidimui.

Veterinarijos konstravimo rinkinys bus puiki dovana vaikams, mėgstantiems gydytojų žaidimus. Otum padedant veterinarijos gydytojai Gabrielai rūpintis ką tik gimusiu ožiuku, vaikai gali kurti draugystės istorijas, su priekaba nuveždami gyvūnus į apžiūrą, kurios metu naudojamas stalas, svarstyklės, kompiuteris ir lempa. Vėliau jie gali padėti Otum išmaudyti gyvūnus ir palepinti juos skanėstais.

LEGO rinkiniuose, skirtuose vaikams nuo 4 metų, yra didesnių detalių greitesnei konstravimo pradžiai ir naujiems nuotykiams. Programėlė „LEGO Builder“ padės vaikams leistis į aiškų ir paprastą konstravimo nuotykį, kurio metu jie galės priartinti bei sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.

  • „LEGO® Friends“ žaislinė ūkio gyvūnų veterinarijos klinika – rinkinyje yra 2 mini lėlytės, 3 gyvūnų figūrėlės ir daugybė žaidimams vaidmenimis skirtų priedų, skirtų mergaitėms ir berniukams nuo 4 metų, mėgstančių rūpintis gyvūnais.
  • Sukurta mažiesiems konstruotojams – vaikams, pradedantiems mokytis konstruoti, puikiai tiks rinkinys, su kuriuo jie padės Otum ir Gabrielai pasirūpinti ką tik mažylį atsivedusia ožka.
  • Vežkite ožką su mažyliu priekaba – rinkinyje yra konstruojama priekaba, su kuria vaikai galės vaidinti, kad veža ožką su ką tik gimusiu mažyliu pro įvažiavimo arką į veterinarijos kliniką.
  • 2 mini lėlytės ir 3 gyvūnų figūrėlės – rinkinyje yra „LEGO® Friends“ veikėjų Otum ir Gabrielos, ožkos su mažyliu ir triušiuko figūrėlės, su kuriomis kūrybiniai žaidimai prasidės iš karto.
  • Daug priedų – rinkinyje gausu žaislinių priedų, įskaitant veterinarinės priežiūros reikmenis, vyšnias, braškę, bitę, sausainius, morką, puodelį ir šampūno buteliuką.
  • Dovanos vaikams idėja – šis „LEGO® Friends“ rinkinys bus puiki vaidmeninių žaidimų dovana mergaitėms ir berniukams mylintiems ūkio gyvūnus.
  • Dar daugiau žaidimų vaidmenimis – susipažinkite su kitais mažiesiems konstruotojams skirtais „LEGO® Friends“ rinkiniais (parduodami atskirai), įkvėpsiantiems kūrybinėms istorijoms.
  • Matmenys – 161 detalės rinkinyje esanti veterinarijos klinika yra per 10 cm aukščio, 30 cm pločio ir 7 cm gylio.

42632_lifestyle-65dd9b30e042e.jpg

Smagus rinkinys besimokantiems konstruoti

Smagus mokomasis konstravimo rinkinys vaikams nuo 4 metų, mėgstantiems ūkio gyvūnus ir draugystės istorijas.

42632_hero-65dd9b35a26a5.jpg

Stiprinkite jų pasitikėjimą savimi

Žaisliniame rinkinyje yra naudingų greitos pradžios elementų – didesnių dalių, kurios padeda pradėti konstravimo nuotykį.

42632_build-65dd9b3a4bd0c.jpg

Įaudrinkite mažylių vaizduotę

Padėkite savo vaikui sukurti ožkos ir jos naujagimio istoriją „LEGO® Friends“ personažams apžiūrint gyvūnus.

42632_inthebox-65dd9b3f913a0.jpg

Susiraskite naujų draugų

Įkvėpkite vaikus kurti savo istorijas su įvairiais „LEGO® Friends“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42632 LEGO® Friends Ūkio Gyvūnų Veterinarijos Klinika, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42632 LEGO® Friends Ūkio Gyvūnų Veterinarijos Klinika.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42632 LEGO® Friends Ūkio Gyvūnų Veterinarijos Klinika

Kodas: 4040101-6764
Barkodas: 5702017588834
2559
3199
25,59 €
31,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus