I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Įkvėpkite vaikus ir „Disney“ gerbėjus nuo 9 metų, mėgstančius meną ir dizainą, su filmo „Enkanto“ įkvėptu LEGO® ǀ „Disney“ konstravimo rinkiniu „Izabelės gėlių vazonas“ (43237), skirtu žaisti ir eksponuoti. Atidaromame vazone yra slaptas kambarys su daugybe filme matytų smagių detalių, Izabelės LEGO ǀ „Disney“ lėlytės figūrėle ir konstruojamais žaisliniais LEGO orchidėja ir kaktusu, kurie puikiai atrodys eksponuojami uždarytame vazonėlyje.

Detalizuota „Disney“ dovana, skirta mergaitėms ir berniukams, patiks vyresniems vaikams, nes joje esantis gėlių vazonas su slaptu kambariu siūlo sudėtingesnį konstravimą ir smagias žaidimo galimybes. Žaidimui pasibaigus ji puikia tiks eksponuoti kambaryje ar ant lentynos. Tiek vaikus, tiek suaugusius gerbėjus sužavės vazono detalės ir jie galės drauge mėgautis naujausio konstruojamo žaislo kūrimu. Konstruotojams taip pat patiks lengvo ir aiškaus konstravimo įspūdžiai su programėle „LEGO Builder“. Jie galės priartinti ir pasukti trimačius modelius, išsaugoti naujus rinkinius ir stebėti pažangą.

  • LEGO® ǀ „Disney“ „Enkanto“ žaidimo rinkinys vaikams – įkvėpkite mergaites ir berniukus nuo 9 metų kurti fantastines istorijas su Izabelės gėlių vazono konstravimo rinkiniu.
  • Kūrybinės galimybės – konstruojamą rinkinį sudaro filmo įkvėptas atidaromas, krepšelio formos vazonas ir LEGO® ǀ „Disney“ „Enkanto“ Izabelės lėlytės figūrėlė.
  • Slapta erdvė – vazono viduje yra detalus Izabelės kambarys, kuriame rasite lovą, kaktusą, LEGO® orchidėjas, detalių žaidimui paskatinti ir erdvę lėlytės figūrėlei.
  • LEGO® ǀ „Disney“ „Enkanto“ konstravimo rinkinys – su šiuo rinkiniu gerbėjai sukonstruos vazoną ir galės sudėlioti gėles kaip nori, atidaryti jį ir pasinerti į kūrybišką žaidimą, o pažaidę– jį eksponuoti.
  • „Enkanto“ dovana vaikams – eksponuoti ir žaisti skirtas konstravimo rinkinys su atidarymo funkcija taps smagia dovana ypatinga proga mergaitėms, berniukams ir „Disney“ gerbėjams nuo 9 metų.
  • Pagalba konstruojant – atraskite lengvai perprantamas instrukcijas programėlėje „LEGO® Builder“, kurioje konstruotojai gali priartinti bei sukioti trimačius modelius, stebėti pažangą ir išsaugoti rinkinius įgydami naujų įgūdžių.
  • Puoselėkite pomėgį – konstravimo rinkinys su LEGO® ǀ „Disney“ lėlytės figūrėle, konstruojamu vazonu ir gėlėmis jam papuošti skatina puoselėti pomėgį dizainui ir lavina svarbiausius gyvenimo įgūdžius smagiai žaidžiant.
  • Matmenys – 641 dalies rinkinyje esantis konstruojamas vazonas su gėlėmis yra per 24 cm aukščio, 15 cm pločio ir 12 cm gylio.

43237_lifestyle-6601615b6adaa.jpg

Rinkinys filmo Enkanto gerbėjams

Sudominkite vaikus ir „Disney“ gerbėjus, mėgstančius meną ir dizainą, šiuo smagiu LEGO® ǀ „Disney“ konstruojamu žaislu.

43237_hero-66016160e2527.jpg

Žaidimai sužydės kaip Izabelės gėlės

Lavinkite vaikų kūrybinius įgūdžius su paslėptu kambariu ir LEGO® ǀ „Disney“ lėlytės figūrėle, įdėta į gėlių vazoną.

43237_build-66016166c735d.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti rinkinius 3D formatu bei stebėti pažangą.

43237_43239_43242_43249_inthebox-6601616b41209.jpg

Enkanto dovana su staigmena

Įkvėpkite filmo Enkanto gerbėjus su dovana, kuri papildys kitus LEGO® ǀ „Disney“ serijos rinkinius (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DISNEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 43237 LEGO® Disney™ Specials Izabelės gėlių vazonas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 43237 LEGO® Disney™ Specials Izabelės gėlių vazonas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43237 LEGO® Disney™ Specials Izabelės gėlių vazonas

Kodas: 4040101-6964
Barkodas: 5702017584881
4399
5499
43,99 €
54,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus