I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nudžiuginkite „Disney“ filmus mėgstančius gerbėjus ir vaikus nuo 6 metų su kūrybišku LEGO® ǀ „Disney“ „Enkanto“ konstruojamu žaislu „Mirabelės nuotraukų rėmelis ir papuošalų dėžutė“ (43239). Rinkinyje yra papuošalų dėžutė, kurioje yra vietos pridedamai apyrankei, nuotraukos rėmelis ir stovas su papildomais spaustukais mažoms nuotraukoms ir 2 vietomis, skirtomis Mirabelės LEGO ǀ „Disney“ lėlytės ir LEGO ǀ „Disney“ kapibaros figūrėlėms.

Spalvingame kelių dalių „Disney“ konstravimo rinkinyje gausu funkcijų ir priedų, kurie įkvėps kūrybingus vaikus. Tai smagi dovana mergaitėms, berniukams ir meno bei dizaino gerbėjams, ieškantiems naujos kūrybinės galimybės, skatinančios perkurti ir dekoruoti. Konstruotojai taip pat mėgausis lengvu ir intuityviai suprantamu konstravimu su programėle „LEGO Builder“. Jie galės priartinti bei pasukti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.

Trumpiems kasdieniams užsiėmimams skirtas rinkinys yra derinamas su kitais LEGO rinkiniaisbei LEGO ǀ „Disney“ serijos konstravimo žaislais (kiekvienas rinkinys parduodamas atskirai), kad žaisti būtų dar įdomiau.

  • LEGO® ǀ „Disney“ „Enkanto“ rankdarbių rinkinys vaikams – konstravimo rinkinys „Mirabelės nuotraukų rėmelis ir papuošalų dėžutė“ suteikia galimybę mergaitėms ir berniukams nuo 6 metų smagiai praleisti laiką lavinant kūrybiškumą.
  • LEGO paveikslėliorėmelis – konstruojamą rinkinį sudaro maža papuošalų dėžutė, nuotraukos rėmelis su stovu ir papildomais spaustukais, apyrankė, kurią galima nešioti, ir Mirabelės LEGO® ǀ „Disney“ „Enkanto“ lėlytės figūrėlė.
  • „Enkanto“ detalės – konstravimo rinkinyje yra istorijas kurti skatinančių priedų, tokių kaip filme matyta žvakė, LEGO® ǀ „Disney“ kapibaros figūrėlė ir daugybė elementų puošybai.
  • Rankdarbių kūrimo žaidimas – LEGO® konstravimo rinkinys leidžia gerbėjams sukonstruoti bei dekoruoti papuošalų dėžutę bei nuotraukos rėmelį, sukurti nešiojamą apyrankę ir bet kada perdaryti šiuos daiktus.
  • Kūrybiška „Enkanto“ dovana vaikams – smagi kasdienė dovana mergaitėms, berniukams ir „Disney“ gerbėjams nuo 6 metų, kurie nusipelno kūrybiškos dovanėlės, sukurtos pagal jų mėgstamą filmą.
  • LEGO® ǀ „Disney“ pramoga – konstruojamą žaidimo rinkinį filmo „Enkanto“ gerbėjai gali sujungti su kitais „Disney“ serijos LEGO rinkiniais (parduodamais atskirai) ir išplėsti žaidimo galimybes.
  • Puoselėkite pomėgį – konstravimo rinkinys su 2 puošmenomis namams ir nešiojama apyranke, kurią galima perkurti begalę kartų, skatina domėtis dizainu ir lavina gyvenimo įgūdžius per smagų žaidimą.
  • Matmenys – 334 dalių žaidimo rinkinyje esantis konstruojamas nuotraukos rėmelis yraper 15 cm aukščio, 14 cm pločio ir 5 cm gylio.

43239_lifestyle-660161c38eb9f.jpg

„Disney“ filmo Enkanto dekoras ir apyrankė

Padovanokite vaikams „Disney“ filmo Enkanto konstravimo rinkinį su dėvimais ir naudojamais aksesuarais iš mylimo filmo.

43239_hero-660161c870d11.jpg

Pasinerkite į Enkanto kūrybišką žaidimą

3 konstravimo daiktai, nešiojama apyrankė, nuotraukų rėmelis ant stovo, papuošalų dėžutė ir daugybė dekoravimo elementų.

43239_build-660161cda01e0.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti rinkinius 3D formatu bei stebėti pažangą.

43239_43237_43242_43249_inthebox-660161d31a013.jpg

Pasakiška dovana Enkanto gerbėjams

Pradžiuginkite „Disney“ filmo Enkanto gerbėjus dovana, kuri dera su kitais (parduodami atskirai) LEGO® ǀ „Disney“ rinkiniais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DISNEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 43239 LEGO® Disney™ Specials Mirabelės nuotraukų rėmelis ir papuošalų dėžutė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 43239 LEGO® Disney™ Specials Mirabelės nuotraukų rėmelis ir papuošalų dėžutė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43239 LEGO® Disney™ Specials Mirabelės nuotraukų rėmelis ir papuošalų dėžutė

Kodas: 4040101-6962
Barkodas: 5702017584911
3144
3699
31,44 €
36,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-05
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus