I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su šiuo LEGO® Star Wars™ kovos paketu (75345) vaikams nuo 6 metų mažieji gali vadovauti savo 501-ajam klonų karių būriui. Jį sudaro 4 2023 metų sausį pasirodžiusios LEGO minifigūrėlės – 501-ojo būrio karininkas, 501-ojo būrio klonas specialistas ir 2 501-ojo būrio sunkieji kariai – visi ginkluoti veiksmo žaidimui. Rinkinį taip pat sudaro konstruojama AV-7 prieštankinė patranka su spyruokline šaudykle ir vieta LEGO minifigūrėlei. Šis populiarus konstruktorius taps šaunia dovana vaikams, nes suteikia jiems galimybę atkurti filmo „Žvaigždžių karai: klonų karai“ veiksmą arba papildyti naujomis pramogomis turimus LEGO Star Wars rinkinius.

Išmėginkite naują konstravimo būdą

Išbandykite programėlę LEGO Builder, kurioje yra skaitmeninių instrukcijų, priartinimo ir pasukimo įrankių, kurie suteiks vaikams smagesnę patirtį ir pasiekimo pojūtį.

Pramogų galaktika

LEGO Group kuria konstruojamus „Žvaigždžių karų“ erdvėlaivius, transporto priemones, vietoves ir personažus nuo 1999 metų. Didelis konstruojamų modelių asortimentas įkvėps bet kokio amžių gerbėjus.

  • Konstravimo rinkinys kovos žaidimui. Su šiuo LEGO® Star Wars™ 501-ojo būrio klonų karių kovos paketu (75345) vaikai gali sukonstruoti savo klonų būrį ir atkurti veiksmo kupinas filmo „Žvaigždžių karai: klonų karai“ scenas.
  • 4 LEGO® Star Wars™ minifigūrėlės. 501-ojo būrio karininkas su blasteriu pistoletu, 501-ojo būrio konas specialistas su blasteriu šautuvu ir 2 501-ojo būrio sunkieji kariai su blasteriais.
  • Konstruojama AV-7 prieštankinė patranka. AV-7 trui reguliuojamas kojas, pakeliamą patranką, spyruoklinę šaudyklę ir sėdynę LEGO® minifigūrėlei.
  • Dovanos idėja „Žvaigždžių karų™“ gerbėjams nuo 6 metų. Padovanokite šį 119 dalių konstruktorių gimtadienio, šventės arba bet kuria proga vaikams, kuriems patinka filmai „Žvaigždžių karai: klonų karai“ ir „Star Wars: The Bad Batch“.
  • Nešiojamas žaidimas. Patrankos bokštelis yra daugiau nei 7 cm aukščio, 6 cm pločio ir 13 cm gylio, todėl šis kompaktiškas rinkinys tilps vaiko kuprinėje ir juo galima žaisti bet kur.
  • Interaktyvus skaitmeninis konstravimas. Su programėle LEGO® Builder vaikai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti konstruojamo modelio skaitmeninę versiją.
  • LEGO® Star Wars™ konstravimo rinkiniai bet kokio amžiaus vaikams – LEGO® Star Wars rinkiniai leidžia vaikams (ir suaugusiems gerbėjams) atkurti žymias scenas, išgalvoti naujų veiksmo kupinų nuotykių ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Aukščiausia kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės reikalavimus, užtikrinant, kad jos būtų paprastai ir patikimai sujungiamos, kad modeliai būtų tvirti.
  • Saugumo garantija. LEGO® konstravimo kaladėlės yra išbandomos beveik visais įsivaizduojamais būdais, siekiant įsitikinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

75345_lifestyle-63e9ec3bdb737.jpg

Klonų karių konstruktorius veiksmo žaidimui

Su šiuo „LEGO® Star Wars™“ kovos rinkiniu vaikai gali sukonstruoti savo 501-ąją klonų karių eskadrilę.

75345_hero-63e9ec4159710.jpg

Ištisos valandos išradingo žaidimo

Jauniesiems gerbėjams patiks atkurti serialo „Žvaigždžių karai: klonų karai“ scenas ir vadovauti savo misijoms.

75345_build-63e9ec461d183.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

75345_inthebox-63e9ec57a78b2.jpg

Nuostabi dovana vaikams

Šis rinkinys yra puiki dovana vaikams, kuriems patinka „Žvaigždžių karai: klonų karai“ ir „Žvaigždžių karai: bloga partija“.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75345 LEGO® Star Wars™ 501-ojo būrio klonų karių™ kovos rinkinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75345 LEGO® Star Wars™ 501-ojo būrio klonų karių™ kovos rinkinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75345 LEGO® Star Wars™ 501-ojo būrio klonų karių™ kovos rinkinys

Kodas: 4040101-6062
Barkodas: 5702017421292
1809
2299
18,09 €
18,09 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus