I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Nustebinkite draugą ar mylimą žmogų gražia ir labai išskirtine gėlių puokšte. Ši LEGO® Gėlių puokštė išsiskiria daugybe gražių ir spalvingų žiedų, kurie visi sumaniai sukonstruoti iš LEGO dalių. Gėlių stiebai yra reguliuojami, todėl kompoziciją lengva priderinti prie bet kokios vazos. Imkitės kūrybos su šiuo sutelkiančiu projektu ir smagiai konstruokite akiai malonią puošmeną.

Gėlių dovanojimas ir gavimas yra didelis malonumas. Jei ieškote išskirtinių gėlių dovanai, LEGO® Gėlių puokštė (10280) yra įkvepiantis pasirinkimas. Nesvarbu, ar sveikinate mylimą žmogų, ar ieškote naujo kūrybinio projekto, šis konstruojamos gėlių puokštės modelio rinkinys leidžia jums atsipalaiduoti, atsijungti ir sukurti šį tą nuostabaus. Užbaigta įspūdinga gėlių puošmena suteiks džiugesio ir spalvų bet kuriam kambariui. Reguliuojami stiebai leidžia lengvai pritaikyti kompoziciją bet kokiai vazai ar indui.

Formuokite gėles, kaip profesionalas Kiekviena puokštės detalė pagaminta iš LEGO komponentų – viskas tinkinama unikaliai puošmenai sukurti. Dauguma gėlių turi lankstomus žiedlapius, todėl galima smagiai kurti įvairias kompozicijas. Išardykite stiebus ir sujunkite, kad pakeistumėte gėlių aukštį ir formą. Šis rinkinys yra LEGO botanikos kolekcijos suaugusiems dalis ir jį sudaro keletas elementų, pagamintų iš augalinio plastiko, pagaminto naudojant tvariai auginamas cukranendres.

  • LEGO® Gėlių puokštė (10280) konstravimo rinkinys taps unikalia dovana ar sutelkiančiu projektu, kuriant gražų gėlių modelį, sukonstruotą vien iš LEGO dalių. Turėkite omenyje, kad į kainą neįskaičiuota vaza.
  • Ši gėlių puokštė – tai vaiskių spalvų ir išraiškingų formų puošmena, įkvėpta tikrų gėlių, tokių, kaip rožės, žioveiniai, aguonos, astrai, saulutės ir žolynai.
  • Tegul jūsų vaizduotė suveši su tinkinamais elementais. Išdėstykite žiedlapius ir lapus, tada pakeiskite stiebų ilgius, kad sukurtumėte nuostabias priemones namuose.
  • Ieškote geriausių dovanų gimtadieniams, jubiliejams ar ypatingoms progoms? LEGO® Gėlių puokštės rinkinys taps ypatinga ir neįprasta dovana draugams, mylimiems žmonėms arba sau ištisus metus.
  • Stiebai būna įvairių ilgių. Dydžio palyginimui žioveinis tiesiu stiebu yra 36 cm aukščio.
  • Šią pirmąją LEGO® Gėlių puokštę sudaro naujos spalvos ir formos, kurios sužavės LEGO gerbėjus.
  • Gėlės yra konstruojamos iš daugiau nei 17 neįprastų LEGO® elementų, pasižyminčių realiomis žiedlapių formomis ir spalvomis, kad būtų sukurtas netikėtą puošmena, kuri neabejotinai privers aplinkinius įsižiūrėti atidžiau.
  • LEGO® Gėlių puokštė yra LEGO botanikos kolekcijos dalis. Šią novatorišką kolekciją sudaro keletas elementų, pagamintų iš augalinio plastiko, pagaminto naudojant tvariai auginamas cukranendres.
  • LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ICONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10280 LEGO® ICONS Gėlių puokštė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10280 LEGO® ICONS Gėlių puokštė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10280 LEGO® ICONS Gėlių puokštė

Kodas: 4040101-4864
Barkodas: 5702016913767
5147
6999
51,47 €
51,47 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus