I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir pasinerkite į Bonsai meną su šiuo gražiu LEGO® Bonsai medeliu. Šis betarpiškas projektas – tai puikus būdas konstruojant patirti ramybę ir rimtį. Keičiantis metų laikams, pakeiskite rožinius žiedus į žalius lapus. Nežabokite vaizduotės konstruodami žiedus, kad sukurtumėte savo unikalią puošmeną su vazonu ir stovu.

Bonsai menas šimtmečius kerėjo medžių mylėtojų vaizduotę. Nuo šiol galite praktikuoti šį senovinį meną su LEGO® Bonsai medelio modelio konstravimo rinkiniu. Pajuskite ramybę kruopščiai formuodami Bonsai medelio modelį su žaliais lapais arba rožiniais vyšnių žiedais. Kai būsite pasiruošę pokyčiams, lengvai pakeisite spalvotą lają ir sukursite visiškai naują išvaizdą. Atidžiau pažvelkite į rožinius žiedus – ar matote mažytes varlytes, kurios sudaro kiekvieną žiedą?

Graži puošmena LEGO Bonsai medelio modelis turi stačiakampį vazoną ir medžio imitacijos grotelių LEGO stovą, kurie sukuria gražią puošmeną, kuria galima didžiuotis bet kuriuose namuose ar biure. Nesvarbu, ar tai gimtadienio dovana mylimam žmogui, ar sau, šis rinkinys neabejotinai pakerės vaizduotę savo grožiu. Šią LEGO botanikos kolekcijos suaugusiems dalį sudaro lapų elementai, pagaminti iš augalinio plastiko, pagaminto naudojant tvariai auginamas cukranendres.

  • LEGO® Bonsai medelio 10281 modelio konstravimo rinkinys yra unikali dovana arba sutelkiantis projektas tiems, kuriems patinka Bonsai medeliai, augalai arba kūrybiškas konstravimas iš LEGO dalių.
  • Su keičiamomis dalimis, todėl galite papuošti Bonsai medelio modelį su klasikiniais žaliais lapais arba vaiskiais rožiniais vyšnių žiedais.
  • Pamatykite mielą varlytę slypinčią rožiniuose žieduose. Sukonstravus šį elegantišką medelį, jį lengva eksponuoti su stačiakampiu vazonu ir medžio imitacijos grotelių LEGO® stovu.
  • Šis LEGO® Bonsai medelis idealiai tinka suaugusiems, kurie mėgsta įdomius LEGO konstravimo projektus. Be to, jis taps puikia gimtadienio dovana ar Bonsai mėgėjams bet kokia proga ar tiems, kam patinka kūrybiški projektai.
  • 18 cm aukščio, 21 ilgio ir 20 cm pločio.
  • Abu lapų rinkiniai gali būti išdėstyti kaip patinka, todėl kiekviena puošmena yra unikali. Mainantis metų laikams, keiskite spalvas, kad sukurtumėte akį traukiančią namų arba biuro puošmeną.
  • LEGO® gerbėjams patiks atrasti visiškai naują būdą konstruoti, tyrinėjant unikalias formas ir spalvas šiame Bonsai medelio konstravimo rinkinyje.
  • LEGO® Bonsai medelis yra LEGO botanikos kolekcijos dalis. Šią novatorišką kolekciją sudaro keletas elementų, pagamintų iš augalinio plastiko, pagaminto naudojant tvariai auginamas cukranendres.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir patikimą sujungimą bei atskyrimą visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® komponentai mėtomi, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jie atitiktų griežtus pasaulinius saugos standartus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ICONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10281 LEGO® ICONS Bonsai medelis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10281 LEGO® ICONS Bonsai medelis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10281 LEGO® ICONS Bonsai medelis

Kodas: 4040101-4865
Barkodas: 5702016914177
4657
6499
46,57 €
46,57 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus