I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Mėgaukitės prasmingu konstravimo projektu ir sukurkite gražią gėlių kompoziciją namams su LEGO® Orchidėjos (10311) modelio konstravimo projektu suaugusiems. Neskubėdami sukonstruokite visas baltų ir rožinių žiedų bei vazos detales. Pagal tikrą orchidėją sukurtas modelis turi 5 lapus apačioje ir 2 išsiraizgiusias šaknis, dėl to jis taps tikroviška puošmena. Sukonstruokite mėlyną platėjančią vazą ir užpildykite ją rudais LEGO elementais, kad atkurtumėte mulčą, kuriame auga tikros orchidėjos.

Komponuokite savo puošmeną
Orchidėją galima įvairiai lankstyti, sukiojant modelio stiebelius, žiedus, šaknis ir lapus, kad ji atrodytų tobulai. Arba sukomponuokite unikalią puošmeną, perkonstruodami stiebelius, kad išdėstytumėte žiedelius taip, kaip jums patinka.

Lavina kūrybingumą kaladėlė po kaladėlės
Atraskite sąmoningumo ir poilsio oazę su LEGO Botanical Collection konstruojamais modeliais, skirtais suaugusiems.

  • Sukonstruokite nuosavą orchidėją. Mėgaukitės maloniu konstravimo projektu, kurdami augalą papuošti namams arba biurui su šiuo LEGO® Orchidėjos 10311 konstravimo rinkiniu.
  • Komponuokite savo puošmeną. Sukiokite modelio stiebelius, žiedus, šaknis ir lapus, kad ji atrodytų taip, kaip jums patinka, ir perkonstruokite stiebelius, kad išdėstytumėte gėles naujais būdais.
  • Įkvėptas tikros orchidėjos. LEGO® dizaineriai kruopščiai stengėsi atkurti modelį, kuris atrodytų kuo panašiau į tikrą augalą, skirdami ypatingą dėmesį detalėms.
  • Mėgaukitės konstravimu. Atsipalaiduokite ir leiskite laisvalaikį su šiuo konstravimo projektu. Nesvarbu, ar jį įsigijote sau, ar dovanojate gėlių mylėtojui, LEGO® Orchidėjos rinkinys sukurtas specialiai suaugusiems konstruotojams.
  • Iš LEGO® botanikos kolekcijos. Tai – tikrų augalų ir gėlių įkvėptos ir suaugusiems skirtos konstravimo rinkinių kolekcijos dalis.
  • Atraskite naujai panaudotus LEGO® elementus. Visame rinkinyje slypi LEGO elementai iš kitų rinkinių, pvz., minifigūrėlių skydai ir dinozaurų uodegos taurėlapiams ir šaknims atkurti.
  • Matmenys. Šis eksponuojamas modelis yra 39 cm aukščio, 30 cm pločio ir 24 cm gylio.
  • Projektas suaugusiesiems. Šis LEGO® Orchidėjos modelis priklauso konstruktorių kolekcijai, skirtai suaugusiems konstravimo gerbėjams, kuriems patinka pribloškiantis dizainas ir įmantrios detalės.
  • Kokybiškos medžiagos – LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos iš kokybiškų medžiagų. Jos pasižymi nuolatine kokybe, suderinamumu ir lengvu sujungimu bei atskyrimu visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • Garantuotas saugumas. Kuriant LEGO® dalis didžiausias dėmesys skiriamas saugai ir kokybei. Štai kodėl jos nuodugniai išbandomos, kad galėtumėte neabejoti, jog šis orchidėjos modelis yra tvirtas.

10311_lifestyle-62d7bd274daea.jpg

Sukurkite savo orchidėjų puokštę

Mėgaukitės maloniu projektu suaugusiems, konstruodami smagų ir elegantišką orchidėjų puošmeną savo namams ar biurui.

10311_hero-62d7bd482e5b4.jpg

Įkvėptas tikros orchidėjos

Šis tikroviškas modelis turi 5 lapus prie pagrindo ir 2 kybančias šaknis, autentiškai puošmenai sukurti.

10311_build-62d7bf0dcf1d2.jpg

Nevaržykite savo kūrybiškumo

Atsipalaiduokite ir skirkite laiko šiam maloniam konstravimo projektui, sukurtam specialiai suaugusiems konstruotojams.

10311_inthebox-62d7bf2659c24.jpg

Iš LEGO® Botanikos kolekcijos

Šis rinkinys yra LEGO® konstravimo rinkinių, įkvėptų realių augalų ir gėlių, kolekcijos dalis.


CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ICONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10311 LEGO® ICONS Orchidėja, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10311 LEGO® ICONS Orchidėja.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10311 LEGO® ICONS Orchidėja

Kodas: 4040101-5488
Barkodas: 5702017224336
4799
5999
47,99 €
59,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus