I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 1,5 m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Pažįstate vaiką, kuriam patinka kūrybiškas žaidimas ir gamtos žaislai? Supažindinkite mažylius nuo 18 mėnesių su spalvų derinimu pasitelkdami „LEGO® DUPLO® rinkinį „Mano pirmasis gyvūnų traukinukas“ (10412).

Ikimokyklinukams skirtame mokomajame rinkinyje esantys 4 mieli konstruojami žaisliniai gyvūnai – gaidys, arklys, ėriukas ir karvė, – palydės vaikus į smagią žaidimo vaidmenimis kelionę. Pagal korteles sukonstruodami gyvūnus ir derindami juos su spalvotais žaislinio traukinio vagonais mažyliai mokysis įveikti kliūtis. Žaislinė transporto priemonė turi 2 papildomas kaladėles, kad konstruodami ir perkonstruodami gyvūnus į savo sugalvotas žaislines figūrėles vaikai galėtų išreikšti kūrybiškumą. Žaismingos detalės, pavyzdžiui, lankstus gaidžio kaklas ir susijungiantys žaislinio traukinio vagonai gerina mažylio motorikos įgūdžius.

Mažyliams skirti LEGO DUPLO gyvūnų žaislai vaikams suteikia nesibaigiančių linksmybių, saviraiškos galimybių ir pažinimo džiaugsmo, o tėvams – galimybę kartu su vaiku pasidžiaugti svarbiais lavinimosi pasiekimais.

  • Žaislinė gyvūnų transporto priemonė. „LEGO® DUPLO® rinkinys „Mano pirmasis gyvūnų traukinukas“, skirta vaikams nuo 18 mėnesių, apima 4 konstruojamus gyvūnus ir 3 atkabinamus vagonus kūrybiškam traukimo ir vaidmenų žaidimui.
  • Mokomasis žaislas ikimokyklinukams. Derindami gyvūnus su spalvotais vagonais mažyliai įgyja smagaus spalvų derinimo įgūdžių.
  • Konstruojamas ir perkonstruojamas žaislinis traukinys kūrybiškam žaidimui. Naudodamiesi kortelėmis vaikai sukonstruos žaislinius gyvūnus arba pasitelkę papildomas kaladėles kurs išgalvotus padarėlius.
  • Smulkiosios motorikos įgūdžius lavinantis žaislas. Žaislinis traukinys turi smagių funkcijų, lavinančių mažylių smulkiosios motorikos įgūdžius sujungiant vagonus ir judinant lankstų gaidžio kaklą.
  • Gimtadienio dovanos idėja ikimokyklinukams. Padovanokite šį betarpišką žaidimo rinkinį mažyliams nuo 18 mėnesių gimtadienio ar bet kuria kita proga.
  • Kokybiškas konstravimo rinkinys. Siekiant užtikrinti atitiktį reikliems vaikų saugos standartams, LEGO® DUPLO® konstravimo rinkinių kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.
  • Smagus riedantis žaislas. Nudžiuginkite transporto priemones, žaislinius gyvūnus ir gamtos rinkinius mėgstančius mažylius šiuo ar kitu mokomuoju LEGO® DUPLO® traukiniu (parduodamu atskirai).
  • Daug smagios veiklos mažoms rankelėms. Visiškai surinktas 19 dalių žaislinis gyvūnų traukinys yra per 17 cm aukščio, 43 cm ilgio ir 6 cm pločio.

10412_lifestyle-65d5cd3133d50.jpg

Visi į nuotykingą gyvūnų traukinuką!

Konstruodami šį LEGO® DUPLO® linksmų gyvūnų traukinuką ir perdarydami jį ikimokyklinio amžiaus vaikai mokysis pažinti spalvas.

10412_hero-65d5cd371f4ff.jpg

Dovana, lavinanti mažylių įgūdžius

Vadovaudamiesi kortelėmis, konstruodami gyvūnus ir derindami juos prie vagonų spalvos mažyliai mokysis įveikti iššūkius.

10412_inthebox-65d5cd3d0270b.jpg

Užtikrintas konstravimas

LEGO® DUPLO® rinkinius sudaro lengvai surenkamos kaladėlės ir kortelės, padedančios mažiesiems lavinti konstravimo įgūdžius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10412 LEGO® DUPLO My First Gyvūnų Traukinukas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10412 LEGO® DUPLO My First Gyvūnų Traukinukas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10412 LEGO® DUPLO My First Gyvūnų Traukinukas

Kodas: 4040101-6715
Barkodas: 5702017567396
1599
1999
15,99 €
19,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus