I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 2+ m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Su ikimokyklinukams skirtu „LEGO® DUPLO® Town“ konstravimo žaislu „Abėcėlės sunkvežimis“ (10421) padėkite mažyliams mokytis raidžių.

Kūrybiškas abėcėlės žaislas suteikia daug mokymosi žaidžiant galimybių. Sujungdami priekabą su sunkvežimiu ir padėdami 2 LEGO DUPLO figūrėlėms pakrauti ir iškrauti kaladėles mažyliai ima pažinti raides, mokosi spalvų ir tobulina kalbos bei smulkiosios motorikos įgūdžius.

Įkvepiantys priedai apima žaislinę LEGO DUPLO abėcėlės knygą ir grotuvą, kad mažyliai kartu su tėvais galėtų smagiai dainuoti abėcėlę. Su šiuo lavinamuoju žaislu, kuris skatina kurti įdomias istorijas, mažyliai gali ropštis į žaislinio sunkvežimio vairuotojo kabiną ir leistis į dar vieną nuotykį!

Prisidėkite prie sėkmingo mažylių starto su LEGO DUPLO konstravimo žaislais, suteikiančiais nevaržomo žaidimo, saviraiškos ir mokymosi galimybių.

  • Konstravimo žaislas, mokantis mažylius raidžių. Smagiai žaisdami su perdaromu „LEGO® DUPLO®“ žaislu „Abėcėlės sunkvežimis“ mažyliai nuo 2 metų mokysis raidžių.
  • Konstravimo žaislas ikimokyklinukams. Jį sudaro riedantis sunkvežimis su atkabinama priekaba, 2 LEGO® DUPLO® figūrėlės ir 26 raidžių kaladėlės.
  • Konstruojamas ir perkonstruojamas žaislas kūrybiškoms pramogoms. Mažyliai rūšiuoja kaladėles pagal spalvas, krauna į priekabą raides dėliodami savo sugalvotus žodžius ir važinėjasi sunkvežimiu.
  • Įkvepiantys priedai. Rinkinyje yra žaislinis LEGO® DUPLO® grotuvas, skatinantis mažylius dainuoti abėcėlę, ir knyga, padedanti mažyliams skaityti raides.
  • Gimtadienio dovana mažyliams nuo 2 metų. Šis lavinamasis žaislas – dovanos idėja transporto priemones mėgstantiems ikimokyklinukams, kurie jau pradeda pažinti raides.
  • Saugu žaisti. Siekiant užtikrinti atitiktį reikliems vaikų saugos standartams, LEGO® DUPLO® abėcėlės sunkvežimio rinkinio kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.
  • Lavinamasis žaislas mažyliams. Pratinkite mažylius mokytis pasitelkdami nevaržomą kūrybinį žaidimą su LEGO® DUPLO® rinkiniais, pilnais įvairiausių personažų ir pažįstamų scenų.
  • Daug džiaugsmo mažoms rankutėms. 36 dalių rinkinyje esantis žaislinis sunkvežimis yra per 11 cm aukščio, 14 cm ilgio ir 7 cm pločio.

10421_lifestyle-65d5d07b29978.jpg

Mokymasis

Šokite į LEGO® DUPLO® abėcėlės sunkvežimį – šaunią transporto priemonę, padėsiančią ikimokyklinukams išmokti raides.

10421_hero-65d5d08161e8e.jpg

Mokytis abėcėlę paprasčiau nei bet kada

Atidarę dėžutę ir sukrovę raides į sunkvežimį mažyliai leisis į smagią pažinimo kelionę.

10421_build-65d5d0866603d.jpg

Įgūdžių tobulinimas

Rinkinys yra dalis LEGO® DUPLO® dovanų asortimento, lavinančio spalvų derinimo ir raidžių bei skaičių pažinimo įgūdžius.

10421_inthebox-65d5d08b0fd18.jpg

Užtikrintas konstravimas

Kaladėles paprasta paimti ir surinkti, todėl rinkinys bus puiki gimtadienio dovana, lavinanti ikimokyklinukų konstravimo įgūdžius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10421 LEGO® DUPLO Town Abėcėlės Sunkvežimis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10421 LEGO® DUPLO Town Abėcėlės Sunkvežimis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10421 LEGO® DUPLO Town Abėcėlės Sunkvežimis

Kodas: 4040101-6721
Barkodas: 5702017567464
3599
4499
35,99 €
44,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus