I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Skubėkite į naująjį spalvingą nepaprastai populiarų LEGO® DUPLO® skaičių traukinį! Mažyliai gali į jį sudėti ir išimti kaladėles su skaičiais, jas išrikiuoti teisinga tvarka ir iš jų pastatyti skaičių sieną. Konstruoti dar smagiau su plakatu-kilimėliu. Skaičių traukinys su judančiais ratais, atidaromu stogu ir spalvingomis figūrėlėmis perkels jūsų mažylį į išradingo lavinamojo žaidimo pasaulį!

Nepavėluokite į naująjį LEGO® DUPLO® Mano pirmąjį traukinį – išmok skaičiuoti (10954). Su 10 skaičių kaladėlių mažyliams, kurias galima sudėti, išimti, sustatyti ir surūšiuoti, bei mergaitės, berniuko ir šuns DUPLO figūrėlėmis smagus žaidimas ir lavinimasis niekad nesibaigia.

Puikiai tinka mažylių pažinčiai su skaičiais Mažyliai gali sudėti ir išimti skaičių figūrėles iš vagonų, jas išrikiuoti teisinga tvarka ir iš jų pastatyti sieną. Skaičių traukinys su judančiais ratais, atidaromu stogu ir draugiškais DUPLO personažais, kurie taip mat mėgsta pramogauti, jus perkels į išradingo lavinamojo žaidimo šalį!

Betarpiški lavinamieji žaislai mažyliams LEGO DUPLO žaislai suteikia ikimokyklinio amžiaus vaikams nevaržomų, saviraiškos ir džiaugsmo kupinų pramogų. Su DUPLO žaidimo rinkiniais tėvai gali padėti mažiems vaikams mokytis naujų įgūdžių, konstruodami drauge.

  • Supažindinkite mažylius su skaičiais su LEGO® DUPLO® Mano pirmuoju skaičių traukiniu – išmok skaičiuoti (10954). Ši naujoji klasikinio skaičių traukinio versija pasižymi dar spalvingesnėmis pramogomis.
  • Su 10 skaičių kaladėlių, kurios gabenamos stumiamo traukinio vagonuose, bei berniuko, mergaitės ir šuns LEGO® DUPLO® figūrėlėmis išradingam žaidimui vaidmenimis įkvėpti.
  • Vairuodami traukinį ir sudėdami, išimdami, kraudami ir rūšiuodami skaičių figūrėles vaikai lavina smulkiosios motorikos įgūdžius. Vaikams tyrinėjant žaidimo galimybes, jie pradeda pažinti spalvas ir skaičius.
  • Su žaviais personažais ir spalvingomis, patogiomis suimti kaladėlėmis skaičių traukinys idealiai tinka mažyliams nuo 18 mėnesių amžiaus ir tėvams, kurie nori padėti savo mažyliams siekti lavinimosi aukštumų.
  • Žaidimo rinkinys yra 10 cm aukščio ir 47 cm ilgio bei lengvai dera su kitais LEGO® DUPLO® rinkiniais, kad įkvėptų dar išradingesnėms žaidimo galimybėms.
  • Mažyliams pritaikytas plakatas-kilimėlis yra margintas realaus dydžio žaidimo rinkiniu, kad parodytų, kaip iš atskirų dalių sujungti traukinį.
  • Visi LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai yra meistriškai suprojektuoti su išradingomis funkcijomis, skatinančiomis nevaržomą lavinamąjį žaidimą, kuriuo tėvai gali dalytis su savo mažyliais.
  • LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai tenkina griežčiausius pramonės kokybės standartus, kaladėlės yra patogios paimti, sujungti ir atskirti smulkiais piršteliais – taip jau yra nuo pat 1969 metų!
  • LEGO® DUPLO® kaladėlės ir dalys mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitiktų reiklius vaiko saugos standartus.

10954_lifestyle-6328722fe8ec7.jpg

Skaičių traukinys žaidimui ir mokymuisi

Šis stumiamas traukinys supažindina mažylius su spalvomis ir skaičiavimu bei lavina socialinius ir emocinius įgūdžius.

10954_hero-63287254c4a7b.jpg

Veiksmo kupinas traukinys išvyksta!

Šį 23 dalių rinkinį vaikams nuo 18 mėnesių sudaro traukinys su 10 spalvotų skaičių kaladėlių, 2 figūrėlėmis ir priedais.

10954_inthebox-63287275366e3.jpg

Žaislas su begalinėmis žaidimo galimybėmis

Ši gimtadienio ar netikėta dovana taip pat dera su kitais LEGO® DUPLO® rinkiniais, kad būtų smagiau žaisti vaidmenimis.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10954 LEGO® DUPLO® Creative Play Skaičių traukinys – išmok skaičiuoti, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10954 LEGO® DUPLO® Creative Play Skaičių traukinys – išmok skaičiuoti.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10954 LEGO® DUPLO® Creative Play Skaičių traukinys – išmok skaičiuoti

Kodas: 4040101-5127
Barkodas: 5702016911114
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus