I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Dalių kiekis: 468
Amžius: 12+ m.
Prekės ženklas: LEGO ARCHITECTURE
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Įkūnyk Londono architektūrinę dvasią su šiuo nuostabiu rinkiniu, kurio kerintį miestovaizdį sudaro žymioji Nacionalinė galerija, Nelsono kolona, apžvalgos ratas London Eye, Didysis Benas (Elžbietos bokštas) ir Bokšto tiltas. Kiekvienas atskiras LEGO® statinys suteikia unikalios ir įdomios konstravimo patirties bei pasižymi tikroviškomis spalvomis ir santykiniu masteliu. Plytelėmis išklotoje plokštėje atvaizduota Londono Temzės upė suteikia šiam nuostabiam modeliui, įkūnijančiam pritrenkiančią vieno dinamiškiausių pasaulio miestų architektūrinę įvairovę, autentiškumo.

Mėgaukis Londono architektūros įvairove su šiuo detaliu LEGO® kaladėlių modeliu. LEGO Architecture modeliai iš „Skyline“ kolekcijos tinkami eksponuoti namuose ir biure. Jie sukurti visiems, kurie domisi kelionėmis, architektūra, istorija ir dizainu. Kiekvienas rinkinys sukurtas laikantis mastelio, kad kiekvienas statinys būtų atvaizduotas atitinkamo dydžio, su tikroviškomis spalvomis. Šiame rinkinyje yra Nacionalinė galerija, Nelsono kolona, Londono apžvalgos ratas, Big Benas (Elžbietos bokštas) ir Tauerio tiltas. Jį užbaigia dekoratyvinė Londono lentelė.

  • LEGO® Architecture Londono versija.
  • Rinkinyje yra Nacionalinė galerija, Nelsono kolona, Londono apžvalgos ratas, Big Benas (Elžbietos bokštas) ir Tauerio tiltas.
  • Londono Temzės upę vaizduoja skaidrios pagrindo plokštės plytelės.
  • Tauerio tiltas atsidaro, kad galėtų praplauti laivai.
  • Pridedamoje knygelėje pateikiama informacija apie kiekvieno pastato kūrėją, architektūrą bei istoriją ir istorinių faktų apie Londoną ir jo kultūros paveldą (tik anglų kalba. Kitomis kalbomis galima rasti adresu LEGO.com/architecture).
  • Rinkinyje yra 4 x 32 plytelėmis išklotas pagrindas su dekoratyvine Londono lentele.
  • Atkurk gražiausius pasaulio miestus su „Skyline“ kolekcija iš LEGO® Architecture.
  • LEGO® Architecture rinkiniai yra skirti mėgautis architektūros pasauliu naudojant LEGO detales ir sukurti visiems, kas domisi kelionėmis, dizainu, architektūra ir istorija.
  • Rinkinį sudaro daugiau kaip 460 LEGO® detalių, ir jis skirtas konstruoti nuo 12 metų amžiaus.
  • Matmenys: virš 15 cm (5 col.) aukščio, 28 cm (11 col.) pločio ir 8 cm (3 col.) gylio.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ARCHITECTURE žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21034 LEGO® Architecture Londonas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21034 LEGO® Architecture Londonas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21034 LEGO® Architecture Londonas

Kodas: 4040101-2419
Barkodas: 5702015865333
3647
5599
36,47 €
36,47 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus