I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO IDEAS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Atkurkite visos šeimos mylimą kalėdinę komediją su šiuo LEGO® Ideas Vienas namuose rinkiniu (21330) žaidimui ir eksponavimui. Makalisterių namas kupinas iki skausmo pažįstamų detalių ir dailių ypatybių, kurios padės atkurti juokingas scenas. Jame yra visko, ko reikia atkurti apgaulingam Kevino Kalėdų vakarėliui, rūsyje įrengtam pečiui su LEGO šviesos kaladėle, krentančiam lygintuvui, siūbuojančioms dažų skardinėms, nulenkiamoms lentynoms, virvei iš mansardos į namelį medyje ir ne tik. Kiekvieną namo aukštą galima atskirti, o sienos ir stogas atsidaro, kad būtų lengviau pasiekti vidų.

Geriausia Kalėdų dovana
Rinkinį sudaro 5 LEGO minifigūrėlės – Kevinas Makalisteris, mama Keit Makalister, vagišiai Haris ir Marvas ir kaimynas „Senis“ Marlis – bei Hario ir Marvo autobusiukas su laužtuvo ir policininko kepurės elementais viduje. Šis 3 957 modelis yra didžiausias iki šiol pasirodęs LEGO Ideas rinkinys, o jo kaladėlės suskirstytos į maišelius pagal filmo siužetą, todėl galite atkurti istoriją konstruodami per Kalėdas.

  • Įamžinkite mylimiausią visos šeimos Kalėdų komediją su šiuo LEGO® Ideas Vienas namuose rinkiniu (21330), kurį sudaro konstruojami Makalisterių namo, namelio medyje ir vagišių autobusiuko modeliai žaidimui ir eksponavimui.
  • Konstruojamas filmo atributikos rinkinys taps šaunia šventine dovana tūkstantmečio kartos „Vienas namuose“ gerbėjams. Jį sudaro 5 LEGO® minifigūrėlės: Kevinas Makalisteris, Keitė Makalister, Haris, Marvas ir „Senis“ Marlis.
  • Namų sienos ir stogas atsidaro, kad būtų lengviau pasiekti daugybę funkcijų, įskaitant siūbuojančias dažų skardines, įsižiebiantį pečių rūsyje ir svirtelę, kuria galima nuleisti Keviną rogėmis nuo laiptų.
  • Atraskite detales, kurios atgaivins prisiminimus apie juokingas filmo scenas kiekviename namo kambaryje ir autobusiuke (neužmirškite nuleisti Kevino virve, kad jis pabėgtų į namelį medyje!).
  • Šis rinkinys suteiks smagios šventinės veiklos visai šeimai, o namas, kuris yra 27 cm aukščio, 34 cm pločio ir 37 cm gylio, taps super šventine puošmena.
  • Šio rinkinio konstravimo seka atkuria filmo siužetą. Taip pat pridedama LR41 baterija, skirta LEGO® šviesos kaladėlei, kuri apšviečia pečių.
  • Šis 3 957 dalių rinkinys turi iliustruotą bukletą apie „Vienas namuose“, rinkinio kūrėją ir LEGO® dizainerius bei nuoseklias instrukcijas, kurios padės įsitraukti ir mėgautis konstravimo procesu.
  • Šis kolekcinis konstravimo rinkinys suaugusiems priklauso įstabių LEGO® Ideas rinkinių serijai, kurio modelius sukūrė dizaineriai gerbėjai, išrinkti tūkstančių LEGO gerbėjų, o jį pagamino LEGO Group.
  • LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl galite būti tikra, kad jie susijungs lengvai ir patikimai, o modeliai bus tvirti. Taip buvo nuo pat 1958 metų.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės ir dalys kruopščiai tikrinamos siekiant užtikrinti, kad visi LEGO rinkiniai tenkintų reiklius pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO IDEAS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 21330 LEGO® Ideas Vienas namuose, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 21330 LEGO® Ideas Vienas namuose.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21330 LEGO® Ideas Vienas namuose

Kodas: 4040101-5854
Barkodas: 5702017006178
26320
32900
263,20 €
329,00 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus