I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su LEGO® Creator 3in1 Daugkartinio erdvėlaivio (31134) žaidimo rinkiniu 6 metų ir vyresni kosmoso tyrinėtojai gali mėgautis tarpgalaktiniu veiksmu. Rinkinį sudaro daugkartinis erdvėlaivis su atidaromu liuku, kuriame ant pailginamos svirties yra palydovas. O kad būtų smagiau, palydovą galima nuimti.

Dovanos kosmoso gerbėjams

Su šiuo LEGO Creator 3in1 rinkiniu kosmoso gerbėjai gali sukonstruoti 3 skirtingus modelius ir su jais žaisti. Galima sukonstruoti daugkartinį erdvėlaivį, o tada jį perkonstruoti į lanksčią astronauto figūrėlę su reaktyvine kuprine ir vėliava arba į įspūdingą kosminio laivo modelį.

Smagi skaitmeninė patirtis LEGO gerbėjams

Atsisiųskite programėlę „LEGO Builder“ ir ženkite į naują konstravimo pramogų pasaulį, kuriame vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo pažangą.

  • Žaislas „trys viename“. Su LEGO® Creator 3in1 Daugkartinio erdvėlaivio (31134) žaidimo rinkiniu, kurį sudaro daugkartinis erdvėlaivis, lankstus astronautas ir kosminis laivas, kosmoso žaidimo gerbėjai gali leistis į tarpgalaktinius nuotykius.
  • Neišsemiamos žaidimo galimybės. Vaikai gali žaisti su daugkartiniu erdvėlaiviu, astronauto figūrėle su lanksčiomis rankomis ir kojomis bei be galo šauniu kosminiu laivu.
  • Gausu priedų. Daugkartinis erdvėlaivis turi atidaromą liuką su nuimamu palydovu,o astronauto figūrėlė – reaktyvinę kuprinę ir vėliavą su kotu.
  • Smagus modelis. 6 metų ir vyresni kosmoso entuziastai gali smagiai sukonstruoti šį 144 dalių konstravimo rinkinį, o po to su juo žaisti. Tai taip pat gali būti puiki staigmena ar gimtadienio dovana.
  • Žaiskite keliaudami. Šis patvarus 6 cm aukščio, 12 cm ilgio ir 16 cm pločio daugkartinis erdvėlaivis yra kompaktiško dydžio, tad vaikai gali jį pasiimti visur, kur keliauja.
  • Daugiau „trys viename“ pramogų. Atkreipkite dėmesį į kitus LEGO® Creator 3in1 rinkinius, įskaitant Senovinį motociklą (31135), Egzotišką papūgą (31136) ir Žavius šunis (31137).
  • Skaitmeninis padėjėjas. Programėlėje „LEGO® Builder“ rasite aiškias konstravimo instrukcijas. Čia vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, kartu lavindami naujus įgūdžius.
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos susijungtų vienodai.
  • Saugos užtikrinimas. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

31134_lifestyle-645b962665d54.jpg

3 kosminiai nuotykiai 1 rinkinyje

Veiksmo kupinas LEGO® žaidimo rinkinys nuskraidins vaikus į kosmosą, kuriame jie galės sukonstruoti 3 skirtingus modelius.

31134_hero-645b9630c7532.jpg

Beribės žaidimo galimybės

Mažieji konstruotojai nuo 6 metų galės smagiai konstruoti ir įsijausti į nepaprastas tarpgalaktines istorijas.

31134_build-645b9649b1d72.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Programėlėje „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti pažangą, priartinti ir sukinėti 3D modelius.

31134_inthebox-645b964f3fe04.jpg

Puiki dovana LEGO® gerbėjams

Žaidimo rinkinys kūrybingiems vaikams leis nukeliauti į kosmosą ir bus puiki gimtadienio dovana ar netikėta staigmena.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31134 LEGO® Creator Daugkartinis erdvėlaivis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31134 LEGO® Creator Daugkartinis erdvėlaivis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31134 LEGO® Creator Daugkartinis erdvėlaivis

Kodas: 4040101-6176
Barkodas: 5702017415871
852
1099
8,52 €
8,52 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus