I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Šis Stebuklingo vienaragio (31140) konstravimo rinkinys „trys viename“ nukels išradingus vaikus nuo 7 metų amžiaus į mitinę žemę, kurioje jų laukia užburiantys nuotykiai. Rinkinį sudaro vienaragis su auksiniu ragu, spalvinga uodega bei lanksčiomis kojomis ir kanopomis. Jį galima pastatyti 2 padėtimis: ant visų 4 kojų arba ant 2 užpakalinių kojų, taip sukuriant legendinę pozą. Vienaragį galima eksponuoti ant vaivorykštės spalvų stovo.

Konstruokite spalvingus gyvūnus iš LEGO® kaladėlių

Mitiniai nuotykiai nesibaigia su 3 magiškomis būtybėmis, kurias mažieji konstruotojai gali sukonstruoti su šiuo LEGO Creator 3in1 rinkiniu. Galima sukonstruoti lankstų stebuklingą vienaragį, o tada perkonstruoti jį į lankstų jūrų arkliuką su jūros dugno stovu arba paversti jį stebuklingu povu su spalvinga uodega ar kita kerinčia būtybe.

Programėlė „LEGO Builder“

Atsisiųskite programėlę „LEGO Builder“ ir ženkite į naują konstravimo pramogų pasaulį, kuriame vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo pažangą.

  • 3 stebuklingos būtybės viename rinkinyje. Su LEGO® Creator 3in1 Stebuklingo vienaragio (31140) žaidimo rinkiniu mažieji konstruotojai gali sukonstruoti ir perkonstruoti 3 spalvingus modelius.
  • Ilgo žaidimo vertė. Vaikai gali mėgautis smagiomis istorijomis su 3 skirtingomis scenomis mitinėje žemėje: vaikščioti vaivorykšte su stebuklingu vienaragiu, plaukioti su jūrų arkliuku arba žaisti su povu.
  • Lankstūs modeliai. Visos 3 būtybės turi lanksčių kūno dalių: vienaragis gali judinti kojas ir kanopas, jūrų arkliukas judina uodegą, pelekus ir galvą, o povas turi judančią uodegą ir akis.
  • Žaiskite ir eksponuokite. Visus 3 patvarius stebuklingus gyvūnus galima lengvai eksponuoti: vienaragį ant vaivorykštės stovo, jūrų arkliuką ant jūros dugno stovo, o povą ant 2 kojų.
  • Smagu konstruoti. 7 metų ir vyresni vaikai gali smagiai konstruoti šį 145 dalių žaidimo rinkinį, o po to su juo išradingai žaisti. Tai puiki staigmena arba dovana gimtadienio ar šventės proga.
  • Žaiskite keliaudami. Vaikai gali žaisti namuose su šiuo 13 cm aukščio stebuklingu vienaragiu arba įsidėti jį į krepšį ir pasiimti visur, kur keliauja.
  • Daugiau „trys viename“ pramogų. Atkreipkite dėmesį į kitus LEGO® Creator 3in1 žaidimo rinkinius, įskaitant Senovinį motociklą (31135), Egzotišką papūgą (31136) ir Paplūdimio namelį ant ratų (31138).
  • Skaitmeninis padėjėjas. Programėlėje „LEGO® Builder“ rasite aiškias konstravimo instrukcijas. Čia vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, stebėti progresą irišsaugoti rinkinius, kartu lavindami naujus įgūdžius.
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® konstravimo kaladėlės gamintos siekiant užtikrinti, kad kiekvieną kartą jos atsiskirtų vienodai.Saugos užtikrinimas. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

31140_lifestyle-645b98db330a9.jpg

3 mitiniai gyvūnai 1 rinkinyje

Šis spalvingas LEGO® rinkinys su mitiniais gyvūnais leidžia vaikams mėgautis 3 skirtingomis konstravimo aplinkomis.

31140_hero-645b98e0ea175.jpg

Nesibaigiančios linksmybės tolimoje šalyje

Vaikai nuo 7 metų konstruoja Stebuklingą vienaragį, perkonstruoja jį į jūrų arkliuką arba povą ir kuria kerinčias istorijas.

31140_build-645b98e5a3cfa.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Su programėle „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti pažangą, priartinti ir sukioti 3D modelius.

31140_inthebox-645b98ed96ccf.jpg

Tobula dovana LEGO® gerbėjams

Šis rinkinys leis išradingiems vaikams kurti istorijas bei taps puikia gimtadienio, šventės ar kasdiene dovana.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31140 LEGO® Creator Stebuklingas vienaragis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31140 LEGO® Creator Stebuklingas vienaragis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31140 LEGO® Creator Stebuklingas vienaragis

Kodas: 4040101-6182
Barkodas: 5702017415932
934
1099
9,34 €
10,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus