I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su šiuo „LEGO® Creator“ raudono drakono (31145) gyvūnų konstravimo rinkiniu vaikai nuo 6 metų gali nukeliauti į magišką linksmų istorijų kupiną šalį. Rinkinyje yra draugiškas didžiaakis drakonas lanksčiomis rankomis, sparnais, kojomis, pėdomis, galva ir nasrais, kad vaikai galėtų žaisti nuotykingus žaidimus, o vėliau jį eksponuoti.

Naudodami tas pačias šio „LEGO® Creator“ rinkinio kaladėles vaikai gali pasinerti į nesibaigiančių žaidimų pasaulį. Jie gali sukonstruoti lankstų žaislinį drakoną ir perkonstruoti jį į feniksą su spalvingomis plunksnomis, žuvį su lanksčiais pelekais ar sukurti savo kūrybos LEGO gyvūną.

„LEGO Creator“ žaislai „trys viename“ – puiki dovana, nes kiekvienoje dėžutėje yra 3 skirtingi modeliai, kuriuos vaikai su malonumu sukonstruos, perdarys ir konstruos iš naujo. Rinkiniai „trys viename“ suteiks jiems nesibaigiančio džiaugsmo, o juose esantys modeliai – greitos transporto priemonės, nuostabūs gyvūnai ar detalios miestų scenos – atitiks kiekvieno lūkesčius.

  • 3 magiški gyvūnai viename rinkinyje – berniukai ir mergaitės nuo 6 metų iš tų pačių „LEGO® Creator“ raudono drakono rinkinyje esančių kaladėlių gali konstruoti ir perdaryti 3 skirtingus ryškiaspalvius modelius.
  • Nesibaigiančios žaidimo galimybės – vaikai gali kurti smagias istorijas su 3 skirtingais gyvūnais: skristi su drakonu, skrieti dar aukščiau su feniksu ir paplaukioti su žuvele.
  • Lanksčios gyvūnų figūrėlės – kiekvienas modelis turi lanksčias galūnes: drakonas – rankas, sparnus, kojas, pėdas, galvą ir nasrus, feniksas – sparnus, o žuvelė – pelekus.
  • Eksponuojami modeliai – pasibaigus žaidimams vaikai savo kambaryje gali eksponuoti bet kurį iš 3 LEGO® gyvūnų modelių.
  • Dovana vaikams – „trys viename“ žaislus, suteikiančius nepakartojamos konstravimo ir žaidimo patirties mažiesiems konstruotojams, galima įteikti kaip netikėtą dovanėlę kinų Naujųjų metų proga.
  • Dar daugiau „trys viename“ linksmybių – išplėskite linksmybes, derindami šį rinkinį su kitų „LEGO® Creator“ asortimento rinkinių (parduodami atskirai) žaislais – žaviais gyvūnais, šauniomis transporto priemonėmis ir detaliomis miestų scenomis.
  • „LEGO® Creator“ žaislai – kiekviename „trys viename“ rinkinyje vaikai ras 3 skirtingus konstruojamus gyvūnų, transporto priemonių ar detalių miestų scenų modelius, įkvėptus skirtingų pomėgių.
  • Konstruokite ir žaiskite – 149 detalių LEGO® rinkinyje esantis konstruojamas raudonas drakonas yra per 12 cm aukščio.

31145_lifestyle-65dd8dad9626a.jpg

3 stebuklingi gyvūnų žaislai 1 rinkinyje

Vaikai mėgaujasi nuotykiais stebuklų šalyje su žaisliniu Raudonu drakonu ir perkonstruoja jį į žaislinį feniksą ar žuvį.

31145_hero-65dd8db2c61fa.jpg

Sugalvokite įdomių istorijų fantazijų šalyje

Berniukai ir mergaitės nuo 6 metų konstruoja ir pasineria į smagias istorijas su 3 lanksčiais LEGO® žaisliniais gyvūnais.

31145_build-65dd8db7e9403.jpg

Atraskite kitus „trys viename“ „LEGO® Creator“ rinkinius

Vaikams bus dar smagiau žaisti su kitais „LEGO® Creator“ konstravimo rinkiniais (parduodami atskirai).

31145_inthebox-65dd8dbc2ac26.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Su programėle „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D modelius bei išsaugoti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31145 LEGO® Creator Raudonas Drakonas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31145 LEGO® Creator Raudonas Drakonas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31145 LEGO® Creator Raudonas Drakonas

Kodas: 4040101-6734
Barkodas: 5702017584942
879
1099
8,79 €
10,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus