I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su „LEGO® Creator“ bortinio sunkvežimio su sraigtasparniu (31146) rinkiniu berniukų ir mergaičių nuo 7 metų laukia greičio kupini nuotykiai. Iš „trys viename“ rinkinyje esančių 270 detalių jie gali sukonstruoti šaunų sunkvežimį-transporterį su judančiais ratais, galintį priekaboje vežti LEGO sraigtasparnį su veikiančiomis sraigto mentėmis.

Su šiuo „LEGO Creator“ „trys viename“ rinkiniu vaikai gali sukonstruoti 3 skirtingus transporto priemonių rinkinius: bortinį sunkvežimį su sraigtasparniu, kuriuos gali perdaryti į propelerinį lėktuvą ir degalų sunkvežimį su judančiais ratais, o šiuos – į patobulintą lenktyninį automobilį ir visureigį ar iš tų pačių kaladėlių sukurti savo transporto priemones.

„LEGO Creator“ žaislai „trys viename“ – puiki dovana, nes kiekvienoje dėžutėje yra 3 skirtingi modeliai, kuriuos vaikai su malonumu sukonstruos, perdarys ir konstruos iš naujo. Rinkiniai „trys viename“ suteiks jiems nesibaigiančio džiaugsmo, o juose esantys modeliai – greitos transporto priemonės, nuostabūs gyvūnai ar detalios miestų scenos – atitiks kiekvieno lūkesčius.

  • 3 transporto priemonių rinkiniai 1 dėžėje – naudodami tas pačias „LEGO® Creator“ bortinio sunkvežimio su sraigtasparniu rinkinyje esančias kaladėles berniukai ir mergaitės nuo 7 metų gali sukonstruoti ir perdaryti 3 skirtingus rinkinius.
  • Nesibaigiančios galimybės – vaikai kurs veiksmo lenktynes su 3 skirtingų LEGO® transporto priemonių rinkiniais – bortinio sunkvežimio su sraigtasparniu, lėktuvo ir degalų sunkvežimio bei šaunaus patobulinto lenktyninio automobilio ir visureigio.
  • Judantys modeliai – kiekviena transporto priemonė turi judančių dalių: automobiliai – ratus, LEGO® lėktuvas – propelerius, o sraigtasparnis – sraigto mentes.
  • Eksponuojami modeliai – pasibaigus žaidimui visi 3 LEGO® transporto priemonių rinkiniai gali papuošti vaikų kambarį.
  • Dovana vaikams nuo 7 metų – „trys viename“ žaislus, suteikiančius smagios konstravimo ir žaidimo patirties, galima dovanoti bet kuria proga, kad žaidimai vaidmenimis niekada nesibaigtų.
  • Dar daugiau linksmybių su „trys viename“ žaislais – vaikai gali derinti šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais (parduodami atskirai).
  • „LEGO® Creator“ žaislai – kiekviename rinkinyje „trys viename“ vaikai ras 3 skirtingus konstruojamus gyvūnų, transporto priemonių ar detalių miestų scenų modelius, įkvėptus skirtingų pomėgių.
  • Matmenys – 270 dalių LEGO® rinkinyje esantis konstruojamas sunkvežimis yra per 9 cm aukščio, 26 cm ilgio ir 6 cm pločio.

31146_lifestyle-65dd8e1786ea7.jpg

3 LEGO® transporto priemonių rinkiniai 1 dėžėje

Galima sukonstruoti bortinį sunkvežimį su sraigtasparniu, perkonstruoti į lėktuvą ir sunkvežimį ar 2 žaislinius automobilius.

31146_hero-65dd8e1d645fa.jpg

Mažieji konstruotojai lavina įgūdžius

Vaikai nuo 7 metų lavina pasakojimo įgūdžius su šiuo veiksmo kupinu „trys viename“ LEGO® transporto priemonių rinkiniu.

31146_build-65dd8e22c2a45.jpg

Atraskite kitus „trys viename“ „LEGO® Creator“ rinkinius

Vaikams bus dar smagiau žaisti su kitais „LEGO® Creator“ konstravimo rinkiniais (parduodami atskirai).

31146_inthebox-65dd8e2889dce.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Su programėle „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D modelius bei išsaugoti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31146 LEGO® Creator Bortinis Sunkvežimis Su Sraigtasparniu, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31146 LEGO® Creator Bortinis Sunkvežimis Su Sraigtasparniu.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31146 LEGO® Creator Bortinis Sunkvežimis Su Sraigtasparniu

Kodas: 4040101-6735
Barkodas: 5702017567402
1759
2199
17,59 €
21,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus