I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Konstruokite, perdarykite, žaiskite ir eksponuokite 3 spalvingus modelius, įkvėptus gamtos, su šiuo „LEGO® Creator“ „trys viename“ gėlių laistytuve (31149) rinkiniu. Iš kaladėlių konstruojamą geltoną laistytuvą su rankena ir snapeliu puošia trys gėlės su judančiais žiedlapiais ir 3 drugeliai, kurie tvirtinami ant permatomų lazdelių, kad sudarytų skraidančių drugelių įspūdį.

Mergaitės ir berniukai nuo 8 metų gali perdaryti laistytuvą į geltoną guminį batą, papuoštą 3 gėlėmis su judančiais žiedlapiais, ar 2 mielus geltonus paukštelius ant gėlėmis puoštos laktos ir išdidžiai eksponuoti kiekvieną modelį savo kambaryje.

„LEGO® Creator“ žaislai „trys viename“ su trimis modeliais kiekviename rinkinyje – puiki kūrybinė dovana vaikams. „LEGO® Creator“ rinkiniuose kiekvienas ras norimą modelį – nuo šaunių transporto priemonių ir nuostabių gyvūnų iki detalių miesto scenų.

  • 3 spalvingi gėlėmis puošti modeliai vienoje dėžutėje – su „LEGO® Creator“ „trys viename“ gėlių laistytuvo rinkiniu mergaitės ir berniukai nuo 8 metų galės sukonstruoti ir perdaryti 3 skirtingus modelius iš tų pačių kaladėlių.
  • Gamtos įkvėptas rinkinys su daugybe žaidimo galimybių – su 3 gėlėmis ir 3 drugeliais puošto laistytuvo, guminio bato su gėlėmis ar 2 paukštelių, tupinčių ant laktos, modeliais vaikai gali kurti istorijas.
  • Žaislas „trys viename“ su interaktyviomis detalėmis – smagiam žaidimui skirtos gėlės su judančiais žiedlapiais ir drugeliai ant permatomų lazdelių, sukuriančių skraidymo įspūdį.
  • Eksponuojami modeliai, įkvėpti gamtos – šis ar kiti „LEGO® Creator“ rinkinių eksponuojami modeliai suteiks spalvų bet kuriam kambariui ir džiugins mažuosius kūrėjus, jų draugus bei šeimos narius.
  • Kūrybinė gimtadienio dovana vaikams nuo 8 metų – rinkinys „trys viename“ bus puiki gimtadienio ar šventinė dovana mergaitėms ir berniukams, mylintiems gamtą, gyvūnus ir konstravimą su LEGO® kaladėlėmis.
  • Dar daugiau „trys viename“ linksmybių – susipažinkite su kitais „LEGO® Creator“ „trys viename“ serijos rinkiniais (parduodami atskirai) gyvūnų, kosmoso ir transporto priemonių tematika.
  • „LEGO® Creator“ žaislai – kiekviename „trys viename“ rinkinyje vaikai ras ir galės sukonstruoti 3 skirtingus ryškiaspalvius modelius, atitinkančius jų pomėgius.
  • Matmenys – 420 detalių LEGO® rinkinyje esantis laistytuvas yra per 13 cm aukščio, 12 cm pločio ir 15 cm gylio.

31149_lifestyle-65dd8f47b2b93.jpg

3 spalvingi gamtos žaislai 1 dėžutėje

Įsileiskite gamtą į namus su „LEGO® Creator“ laistytuvo rinkiniu, perkonstruojamu į guminį batą arba 2 paukščius ant laktos.

31149_hero-65dd8f4c449f5.jpg

Smagus modelis pagyvins bet kurį kambarį

Vaikai nuo 8 metų gali smagiai konstruoti ir pasirinkti, kur eksponuoti vieną iš 3 spalvingų modelių.

31149_build-65dd8f512f303.jpg

Atraskite daugiau „trys viename“ žaidimo rinkinių

Vaikams bus dar smagiau žaisti su kitais „LEGO® Creator“ „trys viename“ konstravimo rinkiniais (parduodami atskirai).

31149_inthebox-65dd8f55cadb6.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Mažieji konstruotojai gali priartinti ir sukinėti 3D modelius bei stebėti savo pažangą programėlėje „LEGO® Builder“.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO CREATOR žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 31149 LEGO® Creator Gėlės Laistytuve, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 31149 LEGO® Creator Gėlės Laistytuve.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31149 LEGO® Creator Gėlės Laistytuve

Kodas: 4040101-6738
Barkodas: 5702017585116
2639
3299
26,39 €
32,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus