I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DOTS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Kūrybingiems vaikams ir rankdarbių gerbėjams nuo 6 metų amžiaus patiks šis Papildomi DOTS – 8 serija – blizgučiai ir žvilgesys (41803) maišelis! Kadangi šios papildomos plytelės tinka visiems skirtingiems LEGO® DOTS rinkiniams, jos suteikia vaikams galimybę kurti tinkinamus rankdarbius ir pritaikyti juos prie savo aprangos, pomėgio arba kambario.

Papildomas kūrybiškumas krepšelyje

Maišelyje yra 105 spalvingos plytelės, įskaitant spalvotas, vaivorykštines, blizgias ir erdvines žvaigždžių plyteles bei 10 iš 16 plytelių su paveikslėliais, atspindinčių įvairius pomėgius, pvz., muzika, meilė, gyvūnai ir tolimasis kosmosas.

Kūrybinio dizaino rinkiniai

DOTS rinkiniai supažindina vaikus su LEGO žaidimo ir kūrybos džiaugsmu jiems konstruojant ir dekoruojant skirtingus elementus. Šis maišelis dera su kitais rankdarbių rinkiniais (parduodami atskirai), todėl magija ir kūryba tampa pavaldi tik vaikų vaizduotei. Tai taps puikia papildoma dovana vaikui, kuris vertas dovanėlės ir mėgsta papildyti kasdienį žaidimą įvairiomis kūrybinėmis galimybėmis.

  • Kurkite, perkurkite ir kartokite. Įkvėpkite kūrybiškos saviraiškos gerbėją šiuo LEGO® DOTS Papildomi DOTS – 8 serija – blizgučiai ir žvilgesys (41803) dekoravimo rinkiniu. Pramogos prasideda vos atidarius maišelį.
  • Prabanga tviskantis dizainas. Vaikai gali lavinti kūrybinius įgūdžius, naudodami papildomus DOTS savo sukurtiems papuošalams, nešiojamiems daiktams, su kitais LEGO® rinkiniais (parduodami atskirai) arba kambario puošmenas.
  • Kūryba maišelyje. Šis maišelis įkvepia originalioms idėjoms su 105 įvairių spalvų, formų ir stilių plytelėmis bei 10 iš 16 galimų paveikslėliais dekoruotomis plytelėmis.
  • Dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus. Bet kuriam rankdarbių gerbėjui patiks šis plytelių maišelis ir jis norės surinkti visas plyteles su skirtingais paveikslėliais. Maišelis taps smagia papildomų DOTS dovana, kuri suteiks žvilgesio bet kuriam rankdarbių modeliui.
  • Ką sukurs mažieji dizaineriai. Dekoravimas taps smagia pramoga, vaikams kuriant kosminius vaizdelius ir įdomias būtybes bei objektus stulbinančius savo žvilgsiu, blizgesiu ir spalvomis.
  • Savarankiškas ir laisvas dizainas. Šis LEGO® DOTS maišelis atveria begalines kūrybos galimybes. Plytelės padeda lavinti vaikų vaizduotę ir išradingumą, kuriant smagius rankdarbius.
  • Nevaržomas žaidimas ir saviraiška. LEGO® DOTS rinkiniai supažindina vaikus su LEGO žaidimų teikiamu džiaugsmu kuriant ir tinkinant savo sukurtus papuošalus, nešiojamus daiktus arba kambario puošmenas.
  • Kokybė be kompromisų. Nuo pat 1958 metų LEGO® komponentai atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia saugumas. LEGO® komponentai mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad šis Papildomų DOTS – 8 serija – blizgučiai ir žvilgesys maišelis tenkintų griežtus pasaulinius saugos standartus.

41803_lifestyle-63e5fdc603748.jpg

Neišsemiamos galimybės kūrybinei saviraiškai

Ši LEGO® DOTS 8 serijos – blizgučių ir žvilgesio – plytelių pakuotė padės sužadinti vaizduotę ir išreikšti unikalų stilių.

41803_hero-63e5fdcddfd33.jpg

Patobulink kūrybos įgūdžius su blizgučiais.

115 plytelių (įskaitant blizgučius, spalvą keičiančias plyteles, žvaigždes ir 10 puoštų plytelių iš 16) puikiam dizainui.

41803_inthebox-63e5fdd5d66e3.jpg

Paskatinkite vaikus neribotai rankdarbių kūrybai

Papildomi LEGO® DOTS rinkiniai skatina vaikų pasitikėjimą savimi ir kūrybiškumą (įvairiu metu parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DOTS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 41803 LEGO® DOTS Papildomų DOTS 8 serija – blizgučiai ir žvilgesys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 41803 LEGO® DOTS Papildomų DOTS 8 serija – blizgučiai ir žvilgesys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

41803 LEGO® DOTS Papildomų DOTS 8 serija – blizgučiai ir žvilgesys

Kodas: 4040101-6007
Barkodas: 5702017419909
239
399
2,39 €
2,39 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus