I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Įkvėpkite vaikus nuo 9 metų amžiaus sukonstruoti nuosavą lenktynių automobilio modelį su šiuo LEGO® Technic Bugatti Bolide (42151) žaisliniu rinkiniu. Jiems patiks sudėtingas projektas, kuriam reikės sukonstruoti tikroviškas detales, įskaitant veikiantį W16 variklį, vairo mechanizmą ir pakeliamas dureles. Pribloškianti automobilio išvaizda patrauks kiekvieno dėmesį juodos ir geltonos spalvos deriniu ir autentiškais lipdukais. Sukonstravę ir apžiūrėję automobilį vaikai galės išdidžiai demonstruoti savo kolekcinį modelį.

Puiki pažintis su inžinerija

LEGO Technic konstruojami modelių rinkiniai pasižymi tikroviškais judesiais ir mechanizmais, kurie supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos visata paprastu ir tikrovišku būdu. Programėlė LEGO Builder padės jums ir jūsų vaikui leistis į lengvą ir malonų konstravimo nuotykį. Joje galėsite priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti savo progresą.

  • Modelis automobilių sporto gerbėjams. Padovanokite lenktynių automobilių gerbėjams nuo 9 metų neužmirštamą konstravimo iššūkį, kuriant visas LEGO® Technic Bugatti Bolide (42151) modelio rinkinio detales.
  • Įvertinkite detales. Vaikai gali konstruoti ir apžiūrėti šio „Bugatti“ lenktynių automobilio modelio W16 variklį, vairo mechanizmą ir pakeliamas dureles.
  • Įkvėpta originalo. Šis „Bugatti Bolide“ žaislinis modelis pasižymi geltonos ir juodos spalvų deriniu ir turi lipdukų, kurie vainikuosmodelio išorę.
  • Dovana vaikams nuo 9 metų. Padovanokite šį „Bugatti“ lenktynių automobilio modelį vaikui, kuriam patinka lenktynių automobiliai ir sportinių automobilių modeliai.
  • Žaiskite ir eksponuokite. Sukonstravę ir apžiūrėję automobilį vaikai gali išdidžiai eksponuoti savo kolekcinį modelį.
  • Matmenys. Šis LEGO® Technic konstravimo rinkinys yra 8 cm aukščio, 31 cm ilgio ir 13 cm pločio.
  • Skaitmeninis padėjėjas. Raskite aiškias konstravimo instrukcijas programėlėje LEGO® Builder, kuria vaikai gali priartinti arba sukioti trimačius modelius, stebėti progresą ir išsaugoti rinkinius, jiems lavinant naujus įgūdžius.
  • Pažintis su inžinerija. LEGO® Technic konstruojamų modelių rinkiniuose tikroviškai atkuriami judesiai ir mechanizmai, kurie supažindina mažuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė. LEGO® Technic komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart gerai susijungia.
  • Svarbiausia sauga. LEGO® Technic komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

42151_lifestyle-63e60f54e3234.jpg

Konstruktorius lenktyninių automobilių fanams

Įkvėpkite vaikus sukonstruoti lenktynių technologijos pažibą su „LEGO® Technic Bugatti Bolide“ konstravimo rinkiniu.

42151_hero-63e60f5d299b4.jpg

Laukia daugybė atradimų

Padovanokite automobilių sporto entuziastams iššūkį konstruojant ir tyrinėjant visas šio modelio funkcijas.

42151_build-63e60f64a1ff9.jpg

Ženkite į naują konstravimo pasaulį

Smagioje ir patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ galima priartinti ir pasukinėti kuriamą modelį bei stebėti savo pažangą.

42151_inthebox-63e60f7242fcc.jpg

Dovana vaikams

Padovanokite šį „Bugatti“ konstruktorių vaikui, kuriam patinka lenktynių automobiliai ir sportinių automobilių modeliai.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42151 LEGO® Technic Bugatti Bolide, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42151 LEGO® Technic Bugatti Bolide.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42151 LEGO® Technic Bugatti Bolide

Kodas: 4040101-6017
Barkodas: 5702017424736
4639
5799
46,39 €
57,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus