I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

„Tėkmės būsena“ lenktynininkai vadina didžiausią susitelkimą, kuris būtinas norint išvystyti kvapą gniaužiantį greitį. Atėjo laikas ir jums pajusti „tėkmę“ ir sukaupti dėmesį konstruojant „LEGO® Technic“ automobilio Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) modelį iš 2023-iųjų sezono. Mėgaukitės maloniu konstravimu surinkdami suaugusiesiems skirto, 1:8 mastelio modelio detales. Modelis su autentiškomis dizaino detalėmis atrodo stulbinamai, todėl pasidžiaukite savo konstravimo pasiekimais jį eksponuodami.

Tarp funkcijų yra vairavimo mechanizmas, reguliuojamas vairu arba automobilio viršuje esančia rankenėle. Pakėlę variklio gaubtą pamatysite diferencialą ir 6 cilindrų variklį su judančiais stūmokliais. Itin detalus modelis turi atidaromą sparną, įkvėptą tikrojo automobilio DRS sistemos. Mercedes F1 automobilio modelio konstravimo rinkinys suaugusiesiems yra puiki dovanos idėja lenktynių gerbėjams, mėgstantiems šaunius LEGO rinkinius.

  • Sukonstruokite ir eksponuokite Mercedes F1 automobilio modelį – suaugusiesiems skirtas „LEGO® Technic“ Mercedes-AMG F1 W14 E Performance konstravimo rinkinys, kuriame apstu 2023 metų modelio detalių, pradžiugins automobilių sporto gerbėjus.
  • Išbandykite vairavimo mechanizmą – tarp ypatybių yra glotnios padangos ir vairavimo mechanizmas, kurį galima valdyti naudojant vairą arba rankenėlę, esančią automobilio viršuje.
  • Autentiškos funkcijos ir detalės – modelis turi diferencialą ir 6 cilindrų variklį su judančiais stūmokliais, taip pat – atidaromą sparną, įkvėptą tikrojo automobilio DRS sistemos.
  • Eksponatas namams ar biurui – modelis su autentiškomis dizaino detalėmis atrodo stulbinamai, todėl pasidžiaukite savo konstravimo pasiekimais jį eksponuodami.
  • Lenktyninio automobilio projektas ir dovana suaugusiesiems – Mercedes-AMG F1 W14 E Performance rinkinys bus džiuginanti dovana suaugusiems automobilių sporto gerbėjams, mėgstantiems sudėtingus projektus.
  • Trimatės konstravimo instrukcijos – pasiruoškite konstruoti taip, kaip dar niekada nekonstravote, pasitelkdami programėlę „LEGO® Builder“, kurioje galima išsaugoti rinkinius, stebėti pažangą ir priartinti bei pasukti modelį trimatėje erdvėje.
  • Matmenys – 1 642 dalių rinkinyje esantis modelis yra per 13 cm aukščio, 63 cm ilgio ir 26 cm pločio.

42171_lifestyle-66015ede02467.jpg

Mercedes-AMG F1 W14 E Performance modelis

Sutelkite visą dėmesį konstruodami šį „Mercedes-AMG F1 W14 E Performance“ LEGO® rinkinį suaugusiesiems.

42171_hero-66015ee3eb766.jpg

Automobilių sporto gerbėjams skirtos detalės

Šiame modelyje gausu autentiškų detalių iš 2023 m. Mercedes-AMG F1 W14 E Performance automobilio.

42171_build-66015ee8e1977.jpg

Malonus konstravimo rinkinys suaugusiesiems

Mėgaukitės įtraukiančia konstravimo patirtimi ir pasidžiaukite savo pasiekimu eksponuodami modelį.

42171_inthebox-66015eee0f4b3.jpg

Mercedes F1 dovana suaugusiesiems

„Mercedes-AMG F1 W14 E Performance“ rinkinys taps malonia namų arba biuro dovana suaugusiems automobilių sporto gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO TECHNIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42171 LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42171 LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42171 LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance

Kodas: 4040101-6998
Barkodas: 5702017583563
19920
24900
199,20 €
249,00 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus