I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO STRANGER THINGS
Kilmės šalis: MX

Apie prekę

Įkvėpkite mažuosius atkurti jaudinančias Žvaigždžių karų: klonų karų scenas su LEGO® Star Wars™ klonų kario ir kovinio droido kovos pakuote (75372) vaikams nuo 7 metų. Joje yra 4 LEGO Star Wars 5 LEGO figūrėlės – elitinio klonų kario, 3 klonų karių, 3 kovinių superdroidų ir 2 kovinių droidų, ginkluotų legendiniais ginklais veiksmo žaidimui. Šiame LEGO konstravimo rinkinyje taip pat yra smaigais šaudantis Žvaigždžių karų greitaeigis motociklas dviems klonų kariams ir žaislinis konstruojamas STAP greitaeigis orlaivis koviniam droidui. O trikojis droidas su 3 smūginėmis šaudyklėmis ir gynybinis postas suteikia dar daugiau kūrybiško žaidimo galimybių.

Išbandykite programėlę „LEGO Builder“, kurioje rasite skaitmenines instrukcijas ir priartinimo bei pasukimo įrankius, praturtinančius vaikų konstravimo patirtį.

Konstruojamas rinkinys puikiai tinka žaisti vienam, o personažai ir modeliai derinami su kitais didelio LEGO Star Wars asortimento rinkiniais (parduodamais atskirai) .

  • Klonų kario ir kovinio droido kovos rinkinys vaikams. Atkurkite Žvaigždžių karų: klonų karų scenas su šiuo konstruojamu veiksmo rinkiniu, kuriame yra LEGO® figūrėlių, greitaeigis motociklas ir ne tik.
  • 4 LEGO® Star Wars™ ir 5 LEGO figūrėlės veiksmo žaidimui – elitinis klonų karys, 3 klonų kariai, 3 koviniai superdroidai ir 2 koviniai droidai su įvairiais priedais.
  • Konstruojamas LEGO® Star Wars™ greitaeigis motociklas. Greitaeigis motociklas turi 2 smaigų šaudykles, 2 laikiklius blasteriams ir vietos 2 klonų kariams.
  • Nevaržomas kūrybiškas žaidimas – trikojis droidas su besisukančia viršutine dalimi ir 3 smūginėmis šaudyklėmis, STAP greitaeigis orlaivis koviniam droidui, gynybinis postas su smaigų šaudykle, terminio detonatoriaus elementas ir ne tik.
  • Dovana Žvaigždžių karų gerbėjams nuo 7 metų. Padovanokite šį smagų kolekcinį konstravimo rinkinį vaikams, dievinantiems Žvaigždžių karus: klonų karus.
  • Smagus LEGO® Star Wars™ rinkinys bet kokio konstruotojams – LEGO® Star Wars rinkiniai leidžia vaikams ir suaugusiems gerbėjams atkurti žymias scenas, išgalvoti naujų veiksmo kupinų nuotykių ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Kompaktiškas 215 dalių rinkinys. Trikojis droidas yra per 12 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 13 cm pločio.

75372_lifestyle-65def604065f3.jpg

Veiksmo kupinas žaidimo rinkinys vaikams

Įkvėpkite gerbėjus atkurti filmo Žvaigždžių karai: klonų karai scenas su kolekciniu LEGO® Star Wars™ konstravimo rinkiniu.

75372_hero-65def6098a9a0.jpg

Smagios kovos ir kūrybiškas žaidimas

Dalyvaukite klonų kario ir kovinio droido mūšiuose su sukonstruojamais Žvaigždžių karų automobiliais ir priedais.

75372_inthebox-65def6110defa.jpg

Smagi dovana Žvaigždžių karų gerbėjams

Su šiuo konstravimo rinkiniu galima žaisti atskirai arba kartu su kitais LEGO® Star Wars™ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STRANGER THINGS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75372 LEGO® Star Wars ™ Klonų Kario Ir Kovinio Droido Kovos Rinkinys, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75372 LEGO® Star Wars ™ Klonų Kario Ir Kovinio Droido Kovos Rinkinys.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75372 LEGO® Star Wars ™ Klonų Kario Ir Kovinio Droido Kovos Rinkinys

Kodas: 4040101-6810
Barkodas: 5702017584317
2799
3499
27,99 €
34,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus