I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Klasikinė Žvaigždžių karų™ saga atgyja jūsų svetainėje su šiuo kolekciniu LEGO® Star Wars Tūkstantmečio sakalo konstruojamu ir eksponuojamu erdvėlaivio modeliu (75375). Sutelkite visą dėmesį tarsi būtumėte džedajus ir atkurkite filme Žvaigždžių karai: nauja viltis matyto erdvėlaivio autentiškas detales. Eksponuokite savo kūrinį ant konstruojamo stovo, kuris sukurtas taip, kad Tūkstantmečio sakalą būtų galima nustatyti dinamišku kampu, tarsi jis būtų ore. Vardine lentele ir LEGO Star Wars 25-mečio kaladėle vainikuokite puošmeną, kuri tikrai sužadins nostalgiškus prisiminimus.

Ši konstruojama Žvaigždžių karų transporto priemonė yra vidutinio dydžio LEGO Star Wars erdvėlaivių kolekcijos dalis. Tai smagi dovana sau arba bet kuriam kitam Žvaigždžių karų gerbėjui ir suvenyrų kolekcininkui.

Unikalus LEGO Star Wars rinkinys suaugusiesiems siūlo sudėtingo kūrybiško konstravimo iššūkį. Patirkite dar daugiau įspūdžių naudodami programėlę „LEGO Builder“, kurioje galima priartinti ir pasukti modelius trimatėje erdvėje, stebėti pažangą ir išsaugoti visus rinkinius vienoje vietoje.

  • Kolekcinis Tūkstantmečio sakalo modelis konstruoti ir eksponuoti – prisiminkite klasikines scenas iš LEGO® kaladėlių sukonstruodami vidutinio dydžio įspūdingiausio Žvaigždžių karų visatos erdvėlaivio modelį.
  • Autentiškai detalizuota Žvaigždžių karų transporto priemonė – LEGO® stiliumi atkurkite įspūdingas Tūkstantmečio sakalo, matyto filme Žvaigždžių karai: nauja viltis, detales, tokias kaip kabina, palydovinė antena ir patrankos.
  • Sukurta eksponuoti – konstruojamas stovas turi vardinę plokštelę ir LEGO® Star Wars™ 25-mečio kaladėlę ir yra sukurtas taip, kad Tūkstantmečio sakalą būtų galima eksponuoti dinamišku kampu.
  • LEGO® Star Wars™ erdvėlaivių kolekcijos dalis – rinkinys yra kolekcinės serijos, kurią sudaro vidutinio dydžio konstruojami kultiniai Žvaigždžių karų erdvėlaiviai, dalis.
  • Dovana Žvaigždžių karų gerbėjams ir suvenyrų kolekcininkams – šiuo suaugusiesiems skirtu 921 dalių LEGO® konstravimo rinkiniu palepinkite save arba padovanokite jį gimtadienio proga draugui, aistringai besidominčiamŽvaigždžių karais.
  • LEGO® Star Wars™ erdvėlaivį sukonstruokite padedami skaitmeninio pagalbininko – su programėle „LEGO Builder“ galite konstruoti trimatėje erdvėje, stebėti pažangą, išsaugoti visus rinkinius vienoje vietoje ir netgi kurti komandoje.
  • Iš pačios tolimiausios galaktikos – į jūsų namus. Kolekciniai LEGO® Star Wars™“ rinkiniai suaugusiesiems skirti tokiems žmonėms kaip jūs – mėgstantiems įtraukiančius kūrybinius projektus, padedančius atsipalaiduoti prasmingai.
  • Konstruokite ir eksponuokite – šis LEGO® Star Wars™ Tūkstantmečio sakalo erdvėlaivis yra per 13 cm aukščio, 24 cm ilgio ir 19 cm pločio.

75375_lifestyle-660165dbac735.jpg

Didingas Tūkstantmečio sakalo modelis

Užfiksuokite akimirksniu atpažįstamas legendinio erdvėlaivio detales su LEGO® Žvaigždžių karų 25-mečio rinkiniu.

75375_hero-660165e15e531.jpg

Sukurkite nostalgiją

Iš naujo patirkite Žvaigždžių karų sagos scenas atkurdami Tūkstantmečio sakalą iš filmo Žvaigždžių karai: nauja viltis.

75375_build-660165e704fae.jpg

Praturtinanti kūrybinė kelionė

Susitelkite kaip tikras džedajus ir pasinerkite į džiaugsmingą patirtį atkurdami garsiausią Žvaigždžių karų erdvėlaivį.

75375_75352_75371_75376_inthebox-660165eff15f9.jpg

Kolekcinė dovana Žvaigždžių karų gerbėjams

Rinkinys priklauso LEGO® Žvaigždžių karų konstravimo rinkinių asortimentui, kuris pradžiugins bet kokio amžiaus gerbėjus.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75375 LEGO® Star Wars™ Tūkstantmečio sakalas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75375 LEGO® Star Wars™ Tūkstantmečio sakalas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75375 LEGO® Star Wars™ Tūkstantmečio sakalas

Kodas: 4040101-6991
Barkodas: 5702017584348
8399
10499
83,99 €
104,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus