I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Leiskite vaikams išreikšti savo prisirišimą pačiam mylimiausiam Žvaigždžių karų visatos droidui su iš LEGO® kaladėlių konstruojama R2-D2 figūrėle (75379). Žaismingas konstruojamas ir eksponuojamas modelis, skirtas berniukams ir mergaitėms nuo 10 metų, turi daug autentiškų funkcijų, kad vaikai galėtų atkurti klasikines akimirkas ir sugalvoti naujų fantastinių istorijų. Funkcijos apima 360 laipsnių kampu besisukančią R2-D2 galvą, pritvirtinamą trečiąją koją, periskopą ir įrankius.

Kad būtų galima sukurti akį traukiantį eksponatą, šiame kolekciniame konstravimo rinkinyje taip pat yra droido R2-D2 LEGO figūrėlė, specialiai LEGO Žvaigždžių karų 25-mečiui sukurta Darto Malako minifigūrėlė su šviesos kardu, eksponavimo stovas ir R2-D2 informacinė lentelė.

Įspūdinga dovana Žvaigždžių karų filmų gerbėjams ir Žvaigždžių karų suvenyrų kolekcininkams yra su nuosekliomis instrukcijomis. Taip pat išbandykite programėlę „LEGO Builder“, kurioje yra vaizdo priartinimo ir pasukimo įrankių kūrybiškiems įspūdžiams praturtinti.

  • LEGO® Star Wars™ konstruojama žaislinė R2-D2 figūrėlė – sukurkite žaismingą puošmeną su detalia, iš kaladėlių konstruojama vieno mylimiausių Žvaigždžių karų visatos droido LEGO figūrėle..
  • Eksponuoti skirtas konstruojamas fantastinis modelis su žaismingomis detalėmis – R2-D2 turi 360 laipsnių kampu besisukančią galvą, nuimamą trečiąją koją judėjimui, pritvirtinamą periskopą ir įrankius.
  • R2-D2 LEGO® droido figūrėlė ir LEGO Star Wars™ minifigūrėlė – pagrindinis konstruojamas modelis yra su R2-D2 LEGO figūrėle ir LEGO Star Wars 25-mečiui sukurta Darto Malako minifigūrėle.
  • Smagi puošmena – vainikuokite eksponatą R2-D2 informacine plokštele ir Darto Malako minifigūrėlei skirtu stovu su LEGO® Star Wars™ 25-mečio logotipu.
  • Dovana Žvaigždžių karų gerbėjams nuo 10 metų. Padovanokite šį kolekcinį LEGO® konstravimo rinkinį vaikams, dievinantiems Žvaigždžių karus ir kolekcininkams, renkantiems Žvaigždžių karų suvenyrus.
  • Patogus skaitmeninis konstravimas – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti, pasukti bei vizualizuoti skaitmeninę konstruojamo žaislo versiją, stebėti pažangą, išsaugoti rinkinius ir ne tik.
  • LEGO® Star Wars™ rinkinys bet kokio amžiaus konstruotojams – LEGO Star Wars rinkiniai leidžia vaikams ir suaugusiems gerbėjams atkurti klasikines scenas, išgalvoti naujų istorijų ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Konstruokite, eksponuokite ir žaiskite – 1 050 dalių rinkinyje esanti konstruojama R2-D2 droido figūrėlė yra per 24 cm aukščio, 16 cm pločio ir 11 cm gylio.

75379_lifestyle-660169b75a9af.jpg

Kolekcinis R2-D2™ konstravimo žaislas vaikams

Sukurkite žaismingą ekspoziciją su LEGO® konstruojama mylimiausio Žvaigždžių karųvisatos droido figūrėle.

75379_hero-660169bcbf8f2.jpg

Konstruok, eksponuok ir žaisk

„LEGO® Star Wars™“ konstruojamas žaislas tinka eksponuoti ir turi smagių funkcijų, įkvėpsiančių žaidimą vaidmenimis su R2-D2.

75379_75362_75372_75387_inthebox-660169c6e46e5.jpg

Kolekcinė dovana Žvaigždžių karų gerbėjams

Šis konstravimo rinkinys yra įdomaus „LEGO® Star Wars™“ asortimento, skirto pradžiuginti bet kokio amžiaus gerbėjus, dalis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75379 LEGO® Star Wars™ R2-D2™, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75379 LEGO® Star Wars™ R2-D2™.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75379 LEGO® Star Wars™ R2-D2™

Kodas: 4040101-6993
Barkodas: 5702017584379
9599
11999
95,99 €
119,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus