I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO STRANGER THINGS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Supažindinkite mažylius nuo 4 metų su konstravimu ir žaidimu LEGO® Star Wars™ visatoje su šiuo pradiniu rinkiniu, kuriame yra Crimson Firehawk erdvėlaivis iš serialo Žvaigždžių karai: jaunųjų džedajų nuotykiai. Erdvėlaivis turi pradinės kaladėlės pagrindą, suteiksiantį mažiesiems drąsos konstravimo pradžioje, taip pat talpią kabiną, kurioje telpa visi 3 pridedami Žvaigždžių karų personažai (Nešo Durango ir Nabso LEGO figūrėlės bei RJ-83 LEGO droido figūrėlė). Rinkinyje taip pat yra konstruojamas žaislinis Žvaigždžių karų greitaeigis motociklas, telpantis į erdvėlaivį, bei nedidelė turgavietė kūrybiškam žaidimui.

Paprastos iliustruotos instrukcijos puikiai tinka vaikams, kurie dar tik mokosi skaityti. Kad būtų dar smagiau naudotis skaitmeninėmis priemonėmis, programėlėje „LEGO Builder“ yra priartinimo ir pasukimo įrankiai, leidžiantys vaikams vizualizuoti konstruojamą modelį (galbūt šiek tiek padedant suaugusiesiems ar vyresniems broliams ir seserims).

  • Aukščiausios klasės LEGO dovanos idėja Žvaigždžių karų: jaunųjų džedajų nuotykių gerbėjams. Šis kolekcinis konstravimo rinkinys puikiai dera su atskirai parduodamu rinkiniu „Tenu džedajų šventykla (75358).
  • Crimson Firehawk erdvėlaivis ir greitaeigis motociklas konstruoti ir žaisti. Su šiuo pradiniu rinkiniu mažieji greitai sukonstruos Žvaigždžių karų transporto priemones ir galės vaidinti Žvaigždžių karų: jaunųjų džedajų nuotykių herojus.
  • 3 LEGO® Star Wars™ personažai. Nešo Durango LEGO figūrėlė su veržliarakčiu ir Nabso LEGO figūrėlė su šviesos kardu, taip pat RJ-83 LEGO droido figūrėlė, kurią galima pritvirtinti prie Nešo nugaros.
  • Paprasta konstruoti. Crimson Firehawk turi pradinės kaladėlėspagrindą, kad būtų lengviau konstruoti, ir kabiną, kurioje yra vietos visiems 3 personažams, o užpakalinėje erdvėlaivio dalyje telpa greitaeigis motociklas.
  • Smagus derinys. Šiame rinkinyje, kurį galima derinti su rinkiniu „Tenu džedajų šventykla“ (75358, parduodamu atskirai) yra nedidelis turgavietės modelis su kepsninės ir maisto elementais kūrybiškam žaidimui įkvėpti.
  • Dovanos idėja mažiesiems Žvaigždžių karų: jaunųjų džedajų nuotykių gerbėjams. Įteikite šį pradedantiesiems konstruotojams skirtą 136 dalių LEGO® „Star Wars™“ rinkinį vaikams nuo 4 metų norėdami juos nustebinti ar pasveikinti gimtadienio proga.
  • Smagi šeimą suartinanti veikla. Dėžutėje rasite nuoseklias iliustruotas visų pagrindinių konstruojamų modelių instrukcijas, o programėlėje „LEGO® Builder“ galėsite išbandyti skaitmeninius peržiūros įrankius ir ne tik.
  • Vaikų nuo 4 metų patirtis. LEGO® Star Wars™ rinkiniai, skirti vaikams nuo 4 metų, supažindina mažuosius su Žvaigždžių karų visata ir padeda lavinti vaizduotę konstruojant bei žaidžiant.
  • Kompaktiškas rinkinys tinka žaisti keliaujant. Konstruojamas Star Wars™ Crimson Firehawk erdvėlaivis yra per 6 cm aukščio, 18 cm ilgio ir 19 cm pločio.

75384_lifestyle-65def665493b6.jpg

Pradinis rinkinys mažiesiems džedajams!

Įkvėpkite savo mažąjį herojų atkurti fimo Žvaigždžių karai: jaunųjų džedajų nuotykiai epizodus su šiuo konstravimo žaislu.

75384_hero-65def66cf072b.jpg

Sukurtas vaikams nuo 4 metų amžiaus

Žvaigždėlaivio konstravimo žaislas turi LEGO® pradinės kaladėlės pagrindą, kuris padės vaikams užtikrintai konstruoti.

75384_build-65def67294076.jpg

Šeimą suartinantis unikalus, smagus konstravimo žaislas

Maži vaikai mokosi konstruoti su paprastomis vaizdinėmis instrukcijomis, „LEGO® Builder“ programėle ir suaugusiojo pagalba.

75384_inthebox-65def678949e8.jpg

Fantastiška gimtadienio dovana vaikams

Pasinerkite į didvyriškus nuotykius su Neš Durango ir Nabso LEGO® Star Wars™ minifigūrėlėmis bei RJ-83 LEGO droido figūrėle.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STRANGER THINGS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75384 LEGO® Star Wars ™ Crimson Firehawk™, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75384 LEGO® Star Wars ™ Crimson Firehawk™.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75384 LEGO® Star Wars ™ Crimson Firehawk™

Kodas: 4040101-6837
Barkodas: 5702017584409
5039
6299
50,39 €
62,99 €
-20% žaislams perkant už 20 €! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus